Jump to content

Bayinin son arabası . 2011 model Mazda HB Katalog rengi mavi

selimmiles

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Burak

Cama yakın olan bilgi ekranında Görüntüdeki navigasyon mu? Amerikadaki Mazda'larda navigasyon camın orada mı oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadasların dedıği gibi mazda en iyi tercıh bencede benım kışisel düşüncem  mazda bu klasmanda 1 numara umarım alırsın  kazasız belasız kullanmalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba hala izmirdeymiş hala istanbula çıkmamış sanırım bu tır nakliye şirketi araçları toplaya toplaya dolmuş gibi geziyor. 2500 ucuza aldık ama eziyetli olacağa benziyor.

Birde aklıma şu geliyor: Aracı mazda bayiligini bırakan bir bayiden alıyorum. Onlar aracı beka mazdaya gönderecekler ve ben oradan teslim alacağım.  İlerde bir problem olduğunda Garanti olayları v.s. Beka araca sahip çıkacak mı. Aracı benden almadınız v.s. olayları olabilir mi. Yani kendisinden almış olsam ilgi alaka daha başka olurdu herhalde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın konular karıştı. Aslında alınık linkini anlayamadım. Benim konuyu nereden bulacağım? Mazda dünyası mazda 3'te mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam anlaşılmıştır Burak..

bu arada overmars'ın başlığına iki mesaj atmışım kazara :)

onları da buraya kopyalaman gerekecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aracımı teslim aldıktan sonra Beka'da servisini yaptırırım. Artık ilgi alakayı göstereceklerine inanıyorum.

Gedizler otomotiv deki bayide mazda paspası kalmamış. Halledeceğiz dediler , Beka mazda'dan alıp onlara fatura edilir herhalde. HB paspası ile Sedan paspası aynımıdır? Verecekleri paspas Orjinal paspastır herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak,

dün yollamış olduğum link sende açılmadı mı. Burada 5 door HB modelinden bahsetmiştim, Motor 2.6 sanırım. Cama yakın olan bilgi ekranında Yol haritası navigasyon yok sanırım. Sadece radyo v.s. bilgileri var bizim Turkiyedekilerde.

Video ve resimlerde amerikadakilerde harita var sankide..

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsMain&vehicleCode=Mazda3H#/videos/exterior

Biraz bekleyince video açılıyor. Gösterim bitince orada diğer video'lar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amerika da 2.5 var. Bilgi ekranı renkli ve nagivasyon özelliği var.

özelliklerine baktım şimdi

artı anahtarsız sistem mevcut

ve xenon farlar var.

daha sayayım mı ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrarlıyorum. Bu araçlar Amerika da üretiliyor, bize gelenler ise Avrupa özellikleri ile Japonya da üretilen arabalar. Aralarında farklılık olması çok doğal..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mavi katalog rengi olsada pek tutulmuyor özellikle hb olanı sedan olsa bende alırdım lakin Türk halkı içinsedan ve diğerleri!!! beyaz,siyah,gri ve diğer renkler gibi bir ayrım var olduğu sürece bu böyle olacak...

Sahibinden de 2 mavi hb gördüm şimdiye kadar biri istanbulda idi 40.500 den 37.500 kadar indi bende alıcı oldum 38.000 verdim satmadı 37.500 indi sonra anlamak güç lakin satamadı sanırım ve ilan yayından kalktı...

Antepteki ilanda sanırım 40.000 liradan açıldı 39.000 bine düştü ve sanırım dahada düşecek...

bir arkadaş demiş 36-37 alınırdı bakın ilan siteleri kaç tane impresive otomatik var 36-37 ye eski kasalar bile 30.000 bin civarı...Eskidendi o plaka tak yüzde 20 değer kaybetsin...

Adam 2008 elegance civic satıyor 100 bin km de istediği fiyat 37-38 bin yenisi 43-44 pazarlıkla alınır...

2008 titanium focus  35.000 isteniyor yenisi 39.000 bin ...

bu örnekler çok nette malumunuz zaten...

36-37 bu aleti vermem için muadili bir araç göstermeniz lazım bana Mazda tutulmuyor felanı geçin zira ben 6 ay aradım peşin para cebimde bulamadım kimse inmiyordu fiyatlarda...

post-4363-141695282088_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrarlıyorum. Bu araçlar Amerika da üretiliyor, bize gelenler ise Avrupa özellikleri ile Japonya da üretilen arabalar. Aralarında farklılık olması çok doğal..

Amerika'da Mazda 3 üretiliyor mu? Emin misin, 6 üretiliyor da...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...