Jump to content

Bayinin son arabası . 2011 model Mazda HB Katalog rengi mavi

selimmiles

Tavsiye Edilen Mesajlar

Entepli 39 istiyor. Herhalde 38'e verir. Ben 2011 modeli sıfır bayiden 40'a fiyat aldım. Sanki fiyatlar dibe gidiyor gibi. Gerçi benim alacağım bayi bayiligini kapatıyor o yüzden. Elindeki son araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Benim aracın mavisinden sonra en çok hoşuma giden mavi bu.

Selim, eğer puset, çocuk arabası felan yoksa veya olma ihtimali yoksa hiç düşünme al o aracı  ama bu ihtimaller varsa 100 Lt bagaj farkı seçiminde etken olabilir.

Ya da al, bir süre bin sat :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet 40 000 e alırsam biraz bindikten sonra begenmeme gibi bir durum olursa ve satarsam pek zararım olmayacak.

Benim bir cocugum var o da zaten su an 4 yaşında puset kullanmıyoruz . Cocukkoltugu olarak da yukseltici almıştım. Puset zaten eski kasa 2009 model mazdama sığıyordu çapraz koyunca.. Hayırlısı bakalım aksilik olmaz ise bugun bayiye gidecegim. işlemler başlayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada ne zamandır merak edipte üşendiğim bir detayı öğrendim. Sedan ile HB bagaj hacim farkının 100 litre olduğu. Azımsanmayacak bir farkmış. Benim gibi gezen ve bagajında ıvır-zıvır taşıyan biri olarak önemli bir ayrıntı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB aleyhine bagaj farkı var ama arabanın içi özellikle arka koltuklar da çok ferah buna karşılık, salon salomanje bir nevi, onu da unutmayın, herkes ihtiyacına göre...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana göre farkediyor arka koltukta oturanlar açısından, öncelik meselesi, arabaya 5 kişi biniyorsan hb daha rahat, bagaj ihtiyacın varsa sedan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada acaba "overmars" babasını ikna edebildi mi Mazda 3 için? Bi ses çıkmadı.

bu perşembe izmir'e dönüyorum, babamla son kez konuşmaya.

yorumlarınızı kanıt olarak sunacağım :)

cevap yazmıyorum diye okumuyorum sanmayın, takipteyim her dakika.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 5000 TL eksigim var onu tamamlamaya calışıyorum. Mersindeyim araba satılmaz ise alacağım.

kredi kartımdan çekin dedim kabul etmediler. Adamlar nakit istiyor vay mazdaya vay....40 000 cuk istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 5000 TL eksigim var onu tamamlamaya calışıyorum. Mersindeyim araba satılmaz ise alacağım.

kredi kartımdan çekin dedim kabul etmediler. Adamlar nakit istiyor vay mazdaya vay....40 000 cuk istiyorlar.

keşke benim de sadece 5000 lira eksiğim olsa :)

inşallah alırsınız, kazasız belasız hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben her zaman HB taraftarıyım... direk yükleme, tepeye yığma, koltukları yatırıp yükleme gibi şeyleri çok kullanıyorum o nedenle hb tercihim. sedanda da koltugu yatırmak kaydıyla yukleme yapmadım değil ama HB hem ferahlık hemde benim gibi hafif ama levha tarzı şeyleri arabasına koymak zorunluluğu olanlar için rahat...

Görüntü kısmına gelince, spoier ve egzoz ucu takılmış bir HB her zaman sedandan daha güzel gelir bana (eski kasa için) ama standartta sedan yakışıklı, yeni kasada sedanı beğenmedim ben... Ama ikinci elde denk gelse yokta demem, fiyata bakar alırım.

Ben illa Sedan demiyorum ki. LPG konduğunda HB de yer kalmazki.

Dizel olsa HB olsun o zaman farketmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mersin'e selamlar :) Mazda bayisinin bulunduğu yer yani Gedizler ve yanındaki Shell bizim evin tam karşısı sayılır. Gitmişken Yaprak Tantuni ve Künefe için İsmail Ustaya uğramayı ihmal etme :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

.... Abi senin araba hazır, Mazda 6 SW Dizel A/T...

Hani nerede? Japonyayı kastetidyorsan, işime yaramayan bir papaz durumu olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Mersin Mezitli

Burak ismail ustayı bulursam tavsiyen üzerine yerim. Burası baya bir sakin bir yermiş. Her tarafta inşaat var. Evler istanbuldaki evlere göre yayla gibi geniş. Buradaki evler istanbulda olsa iyi para eder valla.

Mazda tam shell'in karşısında evet. yani gedizler ile beraber satıyorlar ama mazdayı bırakıyorlarmıs. o yuzden son aracı bana o fiyata 40 aa bıraktılar..impressive otomatik katalog rengi..zaten yazısmaları takip ediyorsun biliyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel memleketim , sakin olmaz olur mu :)

Dün aklıma gelmedi onun için İsmail Ustayı yazmıştım ama favorim Ünlüoğlu & Cici dir.

Aşağıdaki fıstıklı kadayıf sana bir fikir verecektir eminim :D

5.jpg

1  Şube Adı : MERKEZ

Adres : İstiklal Cd. No : 99 MERSİN

Telefon : (0324) 237 11 88 Pbx Faks : (0324) 237 85 95

E - Posta : merkez@unluoglucici.com.tr

2 Şube Adı : FORUM MERSİN

Adres : A Blok GF 29A MERSİN

Telefon : (0324) 331 57 31 Faks :

E - Posta : forum@unluoglucici.com.tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya Burak sen galiba bana mazdayı aldırtmayacaksın. Ben unluoğlunda ben kadayıf yerken araba da gidecek başkasına. Önce bir mazdayı alayım sonra gidip yerim :) Yoksa önce kadayıfı mı yesem çok iyi duruyor valla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadayıf kaçmıyor, yıllardır orada :D Sen arabayı al, sonra tatlını yersin :D

Ünlüoğluna gidersen tavsiyem sıcak sıcak künefe ye, kadayıfı da paket yaptır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Künefe yiyim Kadayıf da paket :) anlaşıldı tamam. 5000 eksigi tamamlamaya çalışıyorum. Bak ne yapsak burada kaç üye var. Bana her üye 5 lira EFT yapsa işim hallolacak :)

Burak Katalog renge ne diyorsun. Sonradan pişman olurmuyum acep. Hep gri bakmıştım doğrusu. Bir de sedan. Ama bu yeni HB mazda sanki benim eski kasa HB den daha geniş gibi geldi bagacı ve konsolu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...