Jump to content

Bayinin son arabası . 2011 model Mazda HB Katalog rengi mavi

selimmiles

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Abi, şu an yiyebilecek olan var yiyemiyecek olan var. Böyle insanın ağzının suyunu akıtmak ayıp olmuyor mu? Valla çok fena canım çekti. Öğlen saati bi de.

Çözümsüz değilsiniz :D Maltepeye gelin size de yedirelim :) Aşağıdaki arkadaşların Maltepe de şubesi var ;)

http://www.hacihasanogullari.com.tr/index_tr.html

Künefe için de Altunizade de Necip'e ( mazda_ozan) yakın yer var :D Çalarız kapısını götürür bizi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erzurumda vardı geçenlerde.sahibinden.com.da fazla durmadı 2-3 gün içinde satıldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar Merhaba Arkadaşlar...

2011 model Mazda HB Katalog rengi (açık mavi) 3 km'de otomatik impressive araç buldum. Bayi bayiliği bırakıyormuş ve en son fiyat verdiler 39.5. Anahtar teslimi. Ortalama 7.5 yakar diyorlar. Bu fiyata 2011 siz ne dersiniz. 2009 model eski kasasını daha 20 gün önce sattım. Gözümü kapatıp alayım mı ?

merhaba.

3kmdeki aracı kaç kişi alır sence? O aracı satmaları çok ama çok zor. 9 ayda 1000 otomobil satmış bir markadan bahsediyoruz. Kötü marka degil, aksine bence mükemmel ama o araca daha düsük teklif ederdim ben olsaydım

Mazda zaten az satılıyor, ee 3 kmdeki aracı kim alırki

35 bin teklif ederdim ben olsaydım ortada bir yerde buluşulur belki 36-37 gibi. Kaybedeceğin ne varki? Her yer Mazda dolu galerilerde nasılsa. Kıtlık yok.

bir de km orjinalmi? bu da önemli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Arkadaşlar Merhaba..Burak kardeş sanada ..Selman Abi sanada.

Bugün Mazdadan aracın 35 bin ödemesini yaptım. Kalanı istanbul beka bayisinden teslim aldıktan sonra ödeyecegim. Araç bu hafta sanırım tırla yola çıkacak.  Sonunda kararsızlıkla aldım. Sizlerin de görüşlerini aldım teşekkür ederim. Belki katalog rengi ilerde satarsam zor satarım diye tereddüt ediyordum. Bugün araca şöyle daha iyice baktım araç havalı duruyor aynen... Mazda bayisi bayiligi bıraktığı için elindeki son aracı almış oldum. Araç anahtar istanbul teslimi bana tam tamına 40'a mal oldu. Bazı arkadaşlar karıştırmasın aracı galeriden almış değilim. Mersin Gedizler Opel / Ford bayisinden aldım.  Burak biliyor zaten evinin karşısında :) İstanbulda baska bir bayiden en son impressive otomatik Hb icin 42.5 fiyat almıştım. Kayınpederlere geldik. Dönüşümüz de uçak olduğu için aracı istanbul teslim istedim. Araçla ilgili deneyimleri yazarım artık. Paket kadayıfı da artık getiririm istanbula. Kim gelirse önce o yer :) Araçla ilgili bir tek şey kafama takıldı renk ve camların kumanda ile kapanamaması. Neyse diyelim şimdi buldun arabayı bahane arıyorsun diyeceksiniz. Allah olmayana versin. Kazasız belasız. Sevgiler..

Araç 3 km değil 3.99 yani 4 km olmasına ramak kalmış :) sıfır araba

selim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Arkadaşlar Merhaba..Burak kardeş sanada ..Selman Abi sanada.

Bugün Mazdadan aracın 35 bin ödemesini yaptım. Kalanı istanbul beka bayisinden teslim aldıktan sonra ödeyecegim. Araç bu hafta sanırım tırla yola çıkacak.  Sonunda kararsızlıkla aldım. Sizlerin de görüşlerini aldım teşekkür ederim. Belki katalog rengi ilerde satarsam zor satarım diye tereddüt ediyordum. Bugün araca şöyle daha iyice baktım araç havalı duruyor aynen... Mazda bayisi bayiligi bıraktığı için elindeki son aracı almış oldum. Araç anahtar istanbul teslimi bana tam tamına 40'a mal oldu. Bazı arkadaşlar karıştırmasın aracı galeriden almış değilim. Mersin Gedizler Opel / Ford bayisinden aldım.  Burak biliyor zaten evinin karşısında :) İstanbulda baska bir bayiden en son impressive otomatik Hb icin 42.5 fiyat almıştım. Kayınpederlere geldik. Dönüşümüz de uçak olduğu için aracı istanbul teslim istedim. Araçla ilgili deneyimleri yazarım artık. Paket kadayıfı da artık getiririm istanbula. Kim gelirse önce o yer :) Araçla ilgili bir tek şey kafama takıldı renk ve camların kumanda ile kapanamaması. Neyse diyelim şimdi buldun arabayı bahane arıyorsun diyeceksiniz. Allah olmayana versin. Kazasız belasız. Sevgiler..

Araç 3 km değil 3.99 yani 4 km olmasına ramak kalmış :) sıfır araba

selim

Ne bir test sürüşü,araştırma dahi yapmadan tamamen tesadüfi mazda araç alan biri olarak iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun Selim :) Güle güle kullan. Aracı Istanbul'dan teslim alman da güzel olmuş

Yahu şimdi fark ettim bu konu ne ara Selim'in arabasına döndü ? :D

Bir de yanlış yere açılmış taşıyorum :) ( geç de olsa :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallla bu konu diğer arkadaşın açtığı babasını ikna edemeyen arkadaşındı. Ben de daldım konuya .. Ben arabayı aldım ama diğer arkadaş babasını razı edemedi sanırım..Ama razı eder herhalde beni de referans göstersin.. Bak baba desin ; Ben seni razı edene kadar başka arkadaş arabayı aldı desin... :)

Burak Shell çaprazda güzel evler var hep yeni inşaat yeni evler gayet güzel burası. Fakat yazın cehennem gibi sıcak oluyor sen biliyorsun zaten...istanbulda hava nasıl yine kapanmıştır kara bulutlar geziyordur valla..

Aracı evet tırla gönderecekler. Fakat hediye eşantiyon birşey koparamadım. Malum fiyatı uygun verdiler. Aksesuar olarak herhalde ekzos mu gider bu HB impressive ne dersiniz.

Konuyu nereye taşıyorsun? hangi başlık altına atacaksın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiçbir araç 0 km değildir. İlla ki yerinden oynadığı için 3-5 km olur. Bunun nesi anormal anlamadım??! Bilmediğim birşey mi var? Bu arada Km'nin değiştirilmiş olması ihtimali üzerinde olabildiğince durmamaya çalışıyorum. Çok vahim bir iddia olur.

Aklıma Cem Yılmaz'ın bir parodisi geldi , 0 km Ferrari alan Cem Yılmaz aracın km'sinin 3-5(hangisi hatırlamıyorum) görünce baltayla arabayı parçalar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklıma Cem Yılmaz'ın bir parodisi geldi , 0 km Ferrari alan Cem Yılmaz aracın km'sinin 3-5(hangisi hatırlamıyorum) görünce baltayla arabayı parçalar :D

Ben hatırlıyorum 3 :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herzaman alırken karlı olmak mantıgı vardır bende. O yuzden sıfır aracı Impressive otomatik HB 39.5'e aldım. 4 MAzda bayisi 42.5 ten aşağıya fiyat vermedi. Bu da tesaduf oldu Mersin'e kayınpederlere geldim 1 haftalığına. Benzin alırken Shell yanında Mazdayı görünce uğradım. Tek kalmış impressive vardı. Abi bayiligi kapatıyoruz maliyetine verecegiz diyince üzerinde düşündüm sağolsun forumdaki arkadaşar da fikirlerini söylediler. Yılbaşı geliyor malum kampanyalar başladı. Bu fiyata asla düşemezler diye tahmin ediyorum.  Değdiğine inanıyorum.

Burak !!künefeye kaymak da eklemek lazım mı?

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...