Jump to content

Bayinin son arabası . 2011 model Mazda HB Katalog rengi mavi

selimmiles

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benimde katalog rengini alırken tereddütlerim vardı. Fakat aracı gün ışığında görünce beğendim. İlk etapta gri gümüş yada beyaz düşünüyordum ortalıkta zaten hep bu renkler var. Cesaret ettim ve katalogdaki renkten aldım. Böylece standart dışına çıkmış oldum sıradışı olsun birazda dedim. :)

Bu arada benim eski 2009 model aracım vardı eski kasa hb mazda touring. ikinci el almıştım 30000'e. Değer kaybediyor diyenlere duyurulur. Araca 18 ay bindim ve aracı geçen ay sonu  31.500'e sattım.

post-2902-141695282093_thumb.jpg

post-2902-141695282098_thumb.jpg

post-2902-141695282101_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Evet renk konusunda yorumlarınızı bekliyorum :)

Burak tantuniyi hallettim. Bir güzel künefe de yedik . Gayet güzeldi damak tadı güzel valla.

Yarın sabah istanbuldayız. Arabayı herhalde perşembeye verirler gibi..

post-2902-141695282105_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu renk konusunda Kadir ve ben beğendiğimizi hep söyledik. Güle güle kullan. Aslında sitenizin kilitçisi olarak bir el atayım mı? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dur!gökhan abi.bende yorum yapıyım ondan sonra :D

abicim renk muhteşem.tek tafsiyem aracı aldıktan sonra komple şeffaf folyo çektirmen.boyayı ufak tefek çiziklerden,kaputa çarpan taşlardan vs.koruyacaktır.şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız :dua::)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Folyo olayını anlamadım. Gerçekmi  şaka mı?

yani boya korumasından bahsediyorsun herhalde :)

hani arabayı mat renklere kaplatıyorlar.onun şeffaf olanını düşün ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiçbirşey yapmasan da kaputa kesin şeffaf folyo / film ne deniyorsa ondan yaptır. Kesinlikle taş izlerinden büyük oranda kurtulursun . Bir de tabii güzel bir boya koruma ;)

Haa renge gelince.. Hiç şüphen olmasın süper ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet güzel fikire benziyor . Şeffaf folyo olayını kaputa yaptırayım. İstanbulda en iyi nerede yapıyorlar acaba. TAbi bu folyo kaplama yapıldığında folyoyu çıkartırsak boya da kalkmasın altından ? olabilir mi garantisi vardır herhalde..

Burak renk olayı için beğendiğine sevindim ...

post-2902-141695282109_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SONAX - Ziebart gibi yerlerin hepsi yapıyor bu kaput kaplamayı. Araban gelince konuşursun. ;)

Bana mavi deme Selim , biz ailecek mavi hastasıyız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler...Allah tüm arkadaşlara daha iyisini versin..

Hayırlısı olsun. Renk konusuna başlarda takılmışsın ama bence de çok güzel bir renk. Ben beyaz bakmış ve aldığım zamanda bulamamıştım. bu renk olsaydı bunu alırdım. malesef bu da yoktu siyah aldım :)

birde istanbul'a gelmişsiniz ama profil bilgilerinde istanbul yazıyor, nereden geliyorsunuz ?

aracı aldığınızda görmek isterim bu rengi yakından hiç görmedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar Savashan , Burak

2 saat önce istanbula uçakla indik. Az önce mazda Beka'yı aradım araç gelmemiş bu kadar uzaması garip doğrusu.

Yarın işbaşı yapacağım bugün aracı teslim alsam iyi olacaktı. Geç olsun güç olmasın bekliyoruz :)

Çapadan geçersem görürsün yada sen küçükçekmeceden geçersen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar

Yeni mazda 3 için kaç oktan benzin alıyoruz. Eski mazdaya 95 kullanıyordum .

ben 97 oktan kullanıyorum, servisim ikisini de kullanabileceğimi belirtti. 97 oktan kullanırsam daha sessiz çalışacağını söyledi. Depo kapağında da hatırladığım kadarı ile 95 ve üzeri tarzında bir ibare yazıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 97 oktan kullanıyorum, servisim ikisini de kullanabileceğimi belirtti. 97 oktan kullanırsam daha sessiz çalışacağını söyledi. Depo kapağında da hatırladığım kadarı ile 95 ve üzeri tarzında bir ibare yazıyordu.

ben de aracimi alirken , borunsandan kesinlikle 97 oktan kullanmamam yonunde uyarıldım. Turkiyedeki yakıt kalitesi düşük oldugu icin en az katkılı olan 95 oktan kullanın dediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Burak..

daha aracı teslim alamadım...Aracla ilgili dusuncelerimi daha açıklamadan konu kitlenmis...Bir rahatsızlık mı sözkonusu oldu acaba...Bir yanlışımız olduysa affola..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yahu Gokhan amacina ulasmis konulari acik birakmayi sevmiyor o kapatmistir sanirim :D Gokhan duy sesimizi :D

Ben cepten baglandigim icin kes yapistir yapamyorum su an ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sesimizi duyan yok Burak ... Aslında bu kilitleme olayı insanları forumdan uzaklaştırır diye düşünüyorum. Sonuçta şuracıkta fikilerimizi düşüncelerimizi paylaşıyorduk konu zaten kendiliginden kapanıp gidicekti. Aylarca aynı konu üzerinde muhabbet yapacak da degildik ama arkadaş sağolsun ağzımıza kilidi vurdu :) canı sağolsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dönülmez akşamın ufku değil Selim, açtık işte :) Sen arabayı al, Otomobillerimiz bölümüne açarsın guzunun konusunu o ilelebed kapanmaz ;)

Bu bölüm ve tanışma bölümündeki kilitleme meselesi birazda tecrübelerden kaynaklanıyor. Senin durumun için geçerli değil ama millet tanışma mesajını atıyor ( mecbur olduğu için yoksa ilan koyamayacak ) , ilanı koyuyor sonra ara ki bulasın. Onun için de Gökhan biraz titiz davranıyor ama senin gibi katılımcılara her zaman tölerans gösteririz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...