Jump to content

Dizel, otomatik vites Mazda 3 veya 6 istiyoruz....

olker444
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biraz önce kanal 24'de "otomobil sevdası" adlı programı izlerken mazda 3'ün dizel modelinden bahsediliyordu.. yetkili bayanın anlattıklarından aklımda kalanlar, 15 aralık'da mazda 3. 1.6  dizel motor olarak  türkiyede satışa sunulacakmış,yalnızca sedan modeli ama.. oratalama yakıt tüketimi 4.4 imiş (süper bence),mazda3 modeli 2003 yılında çıktığından bu yana 2,5 milyon satış rakamına ulaşmış,bu rakamda öncelik almanyanınmış..ardından rusya ve ingiltere... fiyat konusunda herhangi bi açıklama verilmedi... Dizel mazda bekleyen arkadaşlara duyurulur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 78
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Gökhan

17

• okkko

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Okan abi bizi bilgilendirirdi aslında ama artık o da evlat sahip adayı olunca boşladı bizi iyice, kendisine burdan sesleniyorum çakma kolpa olabiliriz ama site üzerinde birbirine bağlı bir aileyiz :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burdayim uleyn:)),,,,,bırakın o abuk sabuk arabaları,,,,,bundan sonra başka arabaya binmeycek kapınızdan mazdayı eksik etmiiceksiniz,,,,yarın hanımıda alıp bir mazda showroomuna gideceksiniz tamam mı uleynnnn:))))))))))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest çakır1907

herkese tekrar selamlar

ben faruk

şu an için şirket aracı kulanıyorum ve şu an için kendime ait aracım yok

geçenlerde vw bayisinde polo 1.6 dizel dsg kullandım gerçekten çok güzeldi vites geçişleri harikaydı ama araçta sis farı bile yoktuu anlamak zorr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda da her şey var, ama dsg tarzı bir şanzıman yok :D Firmaların farklı pazarlama stratejileri var...

aslında DSG türevi şanzumanda var ama sadece japonya pazarında sunuluyor.. neyse...

dizel mazda3 de motor ve şanzuman değişiyor haberi linkte...

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,20051.msg369730/topicseen.html#new

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında DSG türevi şanzumanda var ama sadece japonya pazarında sunuluyor.. neyse...

dizel mazda3 de motor ve şanzuman değişiyor haberi linkte...

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,20051.msg369730/topicseen.html#new

çok güzel hareketler bunlar okko gelince senden alırız arabayı artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet , olmadığı için hanım direk veto ediyor :D

adana da mı ne bi tamirci otomatik şanzıman üretmiş debriyajlı arabaya bi parça takıyor vites değişeceğinde debriyaj kendi kendine basıyor :D ondan taktıralım olmazsa pamık'a >:D

video buldum ancak facebook üzerinde oldugundan hata veriyor

http://www.facebook.com/video/video.php?v=158777610832341&oid=115966527850#w384-h288&comments&ref=mf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmaz :D o ikisini ancak yeni kasa 6 için satarım :D  Yada hanım ev içir satar  :2funny:

:D öyle bi çıkıştın ki Allah korusun evladını elinden alıyorlarmış gibi korktum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben genellikle sattığım hiç bir şeyin ardından yas tutmam, alacağımın sevinci ile dolar taşarım  :tey:

Araba arabadır, çok bağ kurmaya gerek yok... bugün 626 olur yarın 6 öteki gün cx-9 vs vs  :geyik::tey::dua: :dua: :dua:

Ben ilk (gümüş) MX5'imi sattığımda gözlerim yaşarmıştı, o derece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest çakır1907

bende ailemizin ilk arabası olan murat 124 e çok alışmıştım direksiyonu ahşaptıı bordo renkli idi

124 leri çok severimmm bu aracın üzerine bir ço araba alındı satıldı ama 124 farklıydı o ilk göz ağrımızdı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...