Jump to content

Mazda3

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

neydi yaaa Vtec ile ilgili bi laf vardı ama aklıma gelmedi şimdi  :D  :D

walla alayına isyan inadına MAZDA ya lafım yok ta şunuda solemek isterm ... alırsın v-tec olursun bi tek nede olsa 5500d/d de hayat biter vtec başlar . :D;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• NeBiAnd

11

• Gökhan

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bize hep dediler "en iyi Honda"

Üstüne de eklediler "Hayat onda"

O işin reklamıdır, Volkan kardeş

Hayatı arıyorsan, Mazdanın motorunda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadire katılıyorum.160 beygirlik vtec haricinde bütün hepsi fos.Hem sağlamlık açısından hem şişirilmiş beygir gücünden.120 at gücü var ama gitmiyor.Honda çok uyanık.Standart motoru sınırlarına yakın zorluyor sonra pazara sunuyor güçlü motor hesabı.6 ayda bir gitmedin mi servise garanti kapsamından çıkartıyorlar çünkü tırsıyorlar motorun sınırlarını zorladıkları için.Her motor üretiminde olası bir zorlama için genelde%15-20 eksik performans yedekte bırakılır.Honda sınırları zorluyor ve pazara güçlü motor olarak sunuyor.Bi sloganda benden "Honda,hayatın kayar sonra"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi ya.Urfada Oxford mu vardıda biz okumadık hesabı.Olsaydı 150 beygir üstu guzular farklı olurdu.Çoğu ülkelerde Mazda bir numara Hondanın esamesi okunmuyor.Özellikle eski rusya ülkelerinde tek tabanca.Amerikada anormal satıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Erdinç söylemişti İsrail de de doluymuş..

suudi arabistanda mazda dan başka araç yokmuş abi...

2 arkadaş orda çalışıyor da benim burası mazda tarlası gibin diolar...

adamın altına da bir m6 vereceklermiş kısmetse... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda varmıs baya ama en cok olan arac toyotaymıs arabıstanda...kıdemlı mazdacı babamın ve dıger mazdacı enıstemın ızlenımlerı boyle:D  adamlar toyota camrye taksı olarak bınıyorlar

Jiplerde dolmuş diye kullanılıyor. :D Ama denilen doğru Toyota daha çok rağbet görüyor . Özellikle de Camry ler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeşillik ve reklam olsun diye giriyorlar işte.Aynı diğer dandik takımlar gibi Volkanım.Yoksa koca Mazdanın F1're yatıracak parası mı yok sanıyorsun.Jaguarın sermayesi kaç kuruşda F1'de var. :-*

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi haklısın aslında ama F1 de kalıcı olabilmek kolay bi iş değil,milyonlarca dolar para harcanıyo her sene o departmana,zaten Jaguar da buna fazla dayanamadı,hemen çekildi...Mazda'nın oraya girebileceğini hiç düşünmüyorum  ben  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten Mazda genel olarak iyi reklam yapmıyor.Abiler bu konuda rahat.Yani fazla hırs yapmıyorlar pazarda.Mantık ben sattığım ile yetiniyorum.Örneğin benim kişisel yapımda öyle.Tuzum fazlası ile kuru oldumu bana yetiyor fazlası beni sarmaz herhalde.Keyfime bakarım.Mazdada herhalde böyle bir mantığa sahip.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

suudi arabistanda mazda dan başka araç yokmuş abi...

2 arkadaş orda çalışıyor da benim burası mazda tarlası gibin diolar...

adamın altına da bir m6 vereceklermiş kısmetse... :D

benim dede fii tarihinde hacca gittiginde(ki kendisi yaklaşık 3o sene mercedese bindi) mazdaları görmüş gelir gelmez ilk işi bi tane almak oldu önce mersoyu yedege cekti sona sattı :D hiç yakıştıramamıştık kendisine senin yaptıgını çorunlu yapmaz die :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...