Jump to content

Mini Cooper S Cabrio mu Mazda RX-8 mi?

Guest akan62
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar;

test sürüşü için mazda evoyu aradım. araç ne yazıkki kaza yapmış. kaportasının bitmesini bekliyorlarmış. test edemiyecem yani uzun bir süre. öyle gözüküyor. şanssızlık işte:(

yok yahu yine mi kaza yapmış,

ankara da bir yapmıştı düzeltilmiş şekilde kullandırdılar beka'da :)

ama heryerinden ses geliyordu arabanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

4

• S.Halilduru

3

• grk41

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

184bg lik kiz arabasi olmaz ;)

ya kız arabası derken;

araba maço değil. zarif, nazik görünüyor. o açıdan.

arabanin sadece kici gorulebilicegi icin.. mantikli..

arabanın kıçı konusunda;

geçerdi geçmezdi polemiğinden ziyade kullanan faktörü var. nicelerini gördük %25güçlü arabayla, %50az cesaretle aynada küçülenler... :D

şahsen mini almam, güzel arabadır, alana da saygı duyarım. cooper veya cooper S farketmez. o kadar güç, o aks mesafesinde ne işe yarar? ne kadar stabil olabilir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

RX 8 çok daha güzel bir araba.Mini yanında sade bir araba gibi kalır(Mini yi çok beğenmeme rağmen).Fakat Türkiye şartlarında normal Mazdalara  bile yetişmiş usta sıkıntısa yaşıyorken,RX8 de ne olur bilmiyorum.Bence Rx8 her konuda önde fakat usta konusu biraz sıkıntılı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

RX 8 çok daha güzel bir araba.Mini yanında sade bir araba gibi kalır(Mini yi çok beğenmeme rağmen).Fakat Türkiye şartlarında normal Mazdalara  bile yetişmiş usta sıkıntısa yaşıyorken,RX8 de ne olur bilmiyorum.Bence Rx8 her konuda önde fakat usta konusu biraz sıkıntılı.

mini nin cenaze arabası modelinden alıyordun sende abi ne oldu o iş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mini nin cenaze arabası modelinden alıyordun sende abi ne oldu o iş :D

Nasip kısmet.Hala beğeniyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mcs hiçte yabana atılacak bir araç değil. Fwd ama çok iyi yol tutuşu var. Rx8 daha güçlü daha büyük daha ağır. Rx8 le mcs aynı klasmanda değil. Rx8 mcsden daha iyi. Zaten mx-5 le mcs karşılaştırmak daha mantıklı. Bu ikisini fifthgear da test etmiş. Ancak yine diyorum aynada mcs yaklaşıyorsa dikkat edin. Virajda mahvediyor. 4 köşede kocaman lastikler, spor ayarlı sert amortisörlerle çok iyi bir viraj avcısı. Rx8 le aynı klasman değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu da savaşhana kapak olsun

Burcu Çetinkaya devirmişti Beyaz'a konuk olduğunda arabayı ama :D

Türkiye'de de bu tür olaylar görsek, haber bültenlerinde hep yabancı ülkelerin izliyoruz.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Burcu Çetinkaya devirmişti Beyaz'a konuk olduğunda arabayı ama :D

Türkiye'de de bu tür olaylar görsek, haber bültenlerinde hep yabancı ülkelerin izliyoruz.

:)

Evet o devirme mevzusunu biliyorum :D

Amma korkmuştu ama yaa. Bilmem ne abi beni öldürecek diye nerdeyse ağlayacaktı :D Yine de hakkını yememek lazım, iyi kullanıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

184bg lik kiz arabasi olmaz ;)

Bizim sitede bir tane Evo 9 var simsiyah, camlarda simsiyah. Geçen gün gördüm sahibini orta yaşlı bir hatun  öttüre öttüre girdi otoparka.Yayılmış koltuğa bide, hayran kaldım resmen :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim sitede bir tane Evo 9 var simsiyah, camlarda simsiyah. Geçen gün gördüm sahibini orta yaşlı bir hatun  öttüre öttüre girdi otoparka.Yayılmış koltuğa bide, hayran kaldım resmen :P

ben öyle bişi görsem depresyona girerim sonrada arabayı bırakır motora başlarım daha hızlı olabilmek için haklısızlık abicim ben anlamam gibi bir de üstüne yorum eklemiş olayım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

ben öyle bişi görsem depresyona girerim sonrada arabayı bırakır motora başlarım daha hızlı olabilmek için haklısızlık abicim ben anlamam gibi bir de üstüne yorum eklemiş olayım :D

Benim hoşuma gitti aslında, eskiden maçlara giderdik hiç bayan olmazdı hep erkek.Şimdi bayanlarda maçlarda zor şartlarda bile. Bir bayanın hele hele ülkemizde bu tip güçlü araçları kullanması takdir edilecek olaylar bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...