Jump to content

Kasko ücretlerimiz ne kadar?

Guest Murat KIRBOĞA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracın teminat bedeli 30.000 Tl belirlenmişse ,olası bir pert veya çalınma halinde 30.000 Tl mi veriyorlar ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamen kafa karıştırma işleri.Dediğim gibi tuttuğunu öpüyorlar.

Evet abi aynen öyle. Peugeot 407 ile kaza yaptı şantiyede biri. Perte ayırdılar. 28000 TL araç fiyatıydı 27500 verdiler. Kılıfına uyduruyorlar yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten genel olarak belkide tamamen kasko işi bankaların yan kuruluşlarıdır

e zihniyet bankacılık olunca slogan tuttuğunu öpmek oluyor :)

Not: Sitedeki bankacılar bu tanıma girmiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten genel olarak belkide tamamen kasko işi bankaların yan kuruluşlarıdır

e zihniyet bankacılık olunca slogan tuttuğunu öpmek oluyor :)

Not: Sitedeki bankacılar bu tanıma girmiyor :)

bankaları hiç sevmem.

şu kredi kartı ve hesap işletim ücretlerinden dolayı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisman ücreti de yine her sene başında sigortalar birliği tarafından belirleniyor. Falat pert durumunda sadece amortisman ücreti değil, pazardaki fiyatlar da etkili olabiliyor. Yani ödenecek tutar, mevcut teminat meblağı eksi amortisman oluyor fakat, bu çıkan tutar piyasa fiyatına göre revize edilebiliyor. Fakat şu da var, müşteri fiyatı makul bulmazsa itiraz edebiliyor ve bilirkişi raporu isteyip (genellikle) meblağı yükseltebiliyor. Her halükarda kasko yaptırırken yahut Allah Kourusun bir kaza durumunda her zaman bilinçli olmak, haklarınızı bilmek önemli. Bu anlamda siz siz olun uyanık olun, çünkü bankalar da sigortalar da, hatta sadece banka ya da sigorta değil, işverenler de işçiler de, devlet kurumları da hastaneler de, okullar da epey uyanıklar. Haklarınızı bilin, hakkınızı yedirtmeyin.

Kredi kartı aslında düşünülünce güzel bir icat, hem (adam gibi kullanmasını bilen) kullanıcı için, hem banka için hem de ticareti kayıt altında tutmaya çalışan devlet için. Ama o işte de uyanık olmak lazım.

Teşekkürler.Aracın kasko bedeli 30.000 Tl mesela ve ona göre ödüyorsun.Fakat araç pert olunca senin pazar Değerin 25.000 Tl diyorlar anladığım kadarıyla.Bu ne acayip şey.Ayrıca herkesin herkesin araç kasko değeri her sene yükseliyorken ödemeye gelince yıpranma bedeli adı altında(amortisman) fiyat düşüyorlar.Bu nasıl bir çelişki.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sigortayı hiç söylemeyim.  :kafa:

1700 TL 12 taksit.Daha önce hiç kasko kullanmadığım için ve yaşta 26 olduğu için böyle çıkmış.Araç bedelide 46500

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1700 TL 12 taksit.Daha önce hiç kasko kullanmadığım için ve yaşta 26 olduğu için böyle çıkmış.Araç bedelide 46500

Bence daha uygun yaptırılabilir, birkaç farklı yerden teklif alsaydınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

bende size daha olgun bi mazdanın kasko fiyatını yazimmi:)

1066,29 tl

98 model 626.ama benden önceki sorumsuz elaman kasko yaptırmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke başka firmalardan da fiyat alsaydınız. Hala geç kalmış sayılmazsınız. Henüz ödeme yapmadıysanız iptal ettirmeniz daha da kolaydır. Ödeme yaptıysanız bile iptal ettirmek istediğinizde acente size paranızı geri vermek zorundadır. Ve başka bir sigorta şirketine yaptırabilirsiniz.

yok malesef aramadığım yer kalmadı.anadolu sigortadan yaptırdım.her türlü netten araştırdım telefonla pazarlık yaptım.sürekli yüksek çıktı.kaskocu 1-2 arkadaşı da aradım onlarda aynı fiyatları söyledi.1800 lerde filandı.

herkes yaştan ve daha önce kasko kullanmadığım için dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kim dediyse kesinlikle yalan söylemişler. Benim de yaşım 28 ve bu benim ilk kaskom. Onunla bir yere kadar alakası var. Kalkıp da 1000 TL olan kasko yaşı 26 diye 1800 olmaz. Öyle bir prim artışı mümkün değil.

Bende öyle düşünüyorum. Ona bakarsanız benim araç eşimin üzerine ve kasko yapıldığı sırada ehliyeti bile yoktu :)

Kadir'in yaptırdığı yer vardı, eğer geç kalınmadı ise oraya bir sorabilirsin veya diğer arkadaşların tavsiye ettiği yerlere veya ben yaptırdığım yerin telefonunu verebilirim görüşürsün.

Bence hakkınızı arayın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muhtemelen salı 2007 dynamic mazda alacağım sitedeki sigortacılardan teklif bekliyorum

daha önce koç alianz da kasko yaptırmıştım ve 30 yaş indirimi birde aracı sadece 3 kişi kullanacak diye bir taahütte bulundum 1050 tl olan kasko bedeli 900 e düşmüştü araç 99 model sienaydı

bu konuda bilgisi olan sigortacı arkadaşlar bizi bilgilendirirse sitedeki birçok kişiye de ekstra indirim bilgisi sunmuş olurlar

şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşım 29,aracımız aynı daha önce kaskom vardı ama hasarsızlık indirimim yok...

yüzde 30 Mehmetçik oyak indirimi(eşimden dolayı)var ve fiyat 960 TL iki taksit Anadolu sigortadan...Sizinki biraz yüksek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

Şu konuyu bi hortlatayım. Neden bu kadar gerilerde kalmış ki bu konu? Yoksa kimse kasko yaptırmıyor mu? Kasko yaptıracağım 1 haftaya kısmetse. Fiyat araştırması aşamasındayım.

3.Nesil Mazda 3 kasko bedelleriniz takribi nedir? Hangi şirket?

Bende 2014 Power Sense var. 2000'in altında fiyat yok. Ağırlık 2-2,5 arası. Arada 4000 - 5000 ler var(tamam bizim gözümüzde belki guzularımız bir maserati ama ruhsatta öyle yazmıyor) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...