Jump to content

Kasko ücretlerimiz ne kadar?

Guest Murat KIRBOĞA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ay sonu sigortalar bitiyor. Gelen rakamlar  şu şekilde;

kasko - Anadolu sigorta 1.620 tl

trafik - Anadolu sigorta 774 tl

(geçen sene yaptırdığım rakamlar)

kasko - Anadolu sigorta 1.490 tl

trafik - Anadolu sigorta 740 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halk Sigorta: 726 zorunlu sigorta

Ergo Sigorta: 1.590 genişletilmiş kasko,

İndirim olarak bir kademe aldım henüz, genelde bir yıl dolmadan araç sattığım için sadece bir Mazda 3'ümde almıştım o indirimi, 2012 yılından beri kaskolu araç kullanıyorum, hepsi bu :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

geçen sene kasko %30 hasar indirim ile 1000tl ye yaptirmistim bu sene %40 indirimle 1200 tl ye yaptirabildim. Ocaktan sonra ne olur bilemiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kasko 1600 tl trafik sigrotası 650 tl geçen sene sıfır aldığımız araç daha %10 hasarsızlık indirimimiz var. araç eşimin üzerine olduğu için biraz daha yüksek çıkıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
11 saat önce, Bora Yetkin :

merhaba,

Yeni kasa 2017 CX-5 kasko fiyatı bilen var mı?

2.el ya da sıfır km. 

Kişiye göre çıkar hocam 

Geçen sene zorunlu trafik sigortası 820 liraydı bu sene 905 lira oldu nasıl oldu anlamadim.hic bir kaza biseyimde yok sigortacım aramadı 1 gün geç kaldı diye 45 lira ceza yemişim üstüne bide  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, korayoz7 :

Kişiye göre çıkar hocam 

Geçen sene zorunlu trafik sigortası 820 liraydı bu sene 905 lira oldu nasıl oldu anlamadim.hic bir kaza biseyimde yok sigortacım aramadı 1 gün geç kaldı diye 45 lira ceza yemişim üstüne bide  

trafik 600 küsür tl her sigortacıda,kasko değişiyor sanırım asıl buradan öpüyorlar zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Bugün aracımın trafik ve kasko sigortasını yeniledim.  Trafik sigorta için 5,396 TL ve kasko için 35,092 TL yani toplam 40,000 TL üzerinde para ödedim.  Sigotacıma göre bunlar olabilecek hemen hemen en düşük fiyatlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, AKayhan :

Bugün aracımın trafik ve kasko sigortasını yeniledim.  Trafik sigorta için 5,396 TL ve kasko için 35,092 TL yani toplam 40,000 TL üzerinde para ödedim.  Sigotacıma göre bunlar olabilecek hemen hemen en düşük fiyatlar.

Geçen ay 5000 tl sigorta 8500 tl kasko yaptırdım. Sizin kasko ücreti çok fazla çıkmış. Plaka ile mi aracın modeliyle mi ilgili? Aracım 45 plaka 2010 mazda 3.Hasarsızlık indirimi %60

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...