Jump to content

RX-8 vs Clio RS

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Başlığa benzer bir yorumda ben yapıym :D Infiniti FXle orta şeritten orta hızda giderken sol şeritten izmir plaka 1.5dci Nissan qashqai geçti bende dipgaz asıldım tabi ama arayı 110hp vs 280HP gibi bir tahmini farkla kapatamadım yani daha çabuk yetişmeyi planlıyordum, gidişi fena değil Qashqai'nin tebrik ettim :D Otomatik araçlar sanırım 0-100 performansı ile 60-100 gibi ara hızlanma performansları farklı oluyor, sıfırdan kalkınca hızlanması iyi fakat ara hızlanmaları iyi değil nedense. Halbuki yine vites düşürüp yüksek devirlerle hızlanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• EMR

14

• mozhan79

10

• DarkMagic

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

direkt gidip eline yüzüne bulaşayım derim ben... giriş , gelişme , sonuç ...

Gaz pedalına S2k sürücüsünden önce ilk senin basman gerek, bişiler yaparsın o zaman diye düşünüyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen gün Ankara'ya giderken bir deneme yaptık, 5.35d ile araba 260'la giderken 3700 devirde oluyor. Kalkışı falan harika. Ara hızlanmada Golf GTI'a (arkadaşımız) öyle bir fark attık ki o bile şaştı kaldı.

Bence Clio RS 300 Hp'de olsa Rx-8 bambaşka. Ben zaten Rx-8'im olsa RS'i muhattap almam.  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gaz pedalına S2k sürücüsünden önce ilk senin basman gerek, bişiler yaparsın o zaman diye düşünüyorum ;)

hadi ya durum o kadar mı kötü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sana geçen ki bi yazımda da sölemiştim abi bunu, hatta sen sordun ben cevapladım.

Fren bakımından olsun, virajlar bakımından olsun, yanlama bakımından olsun...

RX-8, S2K'dan daha iyi.

He şu var en iyi giden hangisi sorusu gelirse S2K tartışmasız..!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...