Jump to content

Baba oluyorum...<okkko>

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

35

• okkko

20

• Xman

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Sen öyle san :D Seve seve süreceksin er yada geç :D

Hatta şöyle söyliyim, 2. oğlumun ilk bezini ben değiştirmiştim. Hatta tam değiştirirken üstüme, kendi üstüne ve hastane beşiğine işemişti :D Selim de görmüştü bu durumu.  Hala aklına geldikçe söyler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

amanda aman neler yazılmış.bi susunda tecrübeli tek bayan olarak ben aktarayım tecrubelerimi :)

2li ve 3 lü testlerden bahsetmiş herkes.bence yaptırılmasında fayda var.şöleki hamilelik fiziksel değişimden çok psikolojik değişimlerin yaşandığı bir süreç.vücudunun içinde bişeyler var büyüyor gelişiyor ve sen ona ait hiçbişey bilmiyosun.her anne az ya da çok merak ediyor.sağlıklımı,eli yüzü düzgünmü,nasıl bişey hepsi merak.en çokta sağlıklımı sorusu.2li test denen şeyde zaten bişi yok.ense kalınlığına bakıyor ve down sendromlu olup olmama riskini ölçüyor.test diyipte çok acaip bişimiş gibi ürkmeye gerek yok.zaten ailenizde yoksa büyük ihtimal temiz çıkıyo.3lü testte down sendromunun yüzdeliği belli oluyor.birde kafatasının omurgasının kapanıp kapanmamasıyla alakalı bişilerde çıkyor.ki bende 1/50 oranında spina bifida ihtimali çıkmıştı.tabi sonucu elime alır almaz gözyaşlarım boşandı :)koşa koşa doktoruma gittiğimde ayrıntılı olarak baktı ve söz konusu olmadığoını söyledi.böylelikle 9 ayı içim rahat tamamladım.hamilelikteki korkuların çoğu BİLİNMEYENİN KORKUSU.dolayısıyla ben herşeyi bilmeyi tercih eden annelerdendim.haa ama ne çıkarsa bahtıma ben razıyım merakım yok diyen bi anne de olabilir.o zaman gerek yok aklımı bulandırmayım diyosa.ama yaptırmak büyük oranda içini rahatlatıyor.size şu anda önerebileceğim en güzel şey National Geographic - Anne Karnında Yaşama Yolculuk diye bir dvd var.onu izlemenizi tavsiye ederim şiddetle.ama sende eşinle beraber seyret mutlaka.daha yazacak çok şeyim var da konular açıldıkça.eğer dvd yi bulamazsan ben sana kargo ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Burak naptın yaaaaaaa  :'(

ağlarım şimdi ben bunu izleyince..

ayy çok duygulandım.evet bu arada yunusun dediği ayrıntılı ultrasonda çok acaip bişi.

kalbinin içini görmüştük.hele o kalp atış sesleriii.gümm gümmm. kuzummmmm

ağzından çıkan baloncukları bile görmüştük.parmağını emmeye çalışıyodu.ki hala emiyo :)))

yani tabi yunusunda dediği gibi testler sadece ihtimal.bende çıkan sonucun yorumu 50 doğum yapsam birinde sipina bifida olabilirdi.ama olmayadabilirdi.ben sadece bilmek isteyen bi anneydim.

hatta doktorumdan ameliyathaneyi bile görmeyi talep etmiştim kendimi hazırlamak için :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla öğrenecek çok şey var Burcu. İşe en iyisi NG DVDsiyle başlamak. Eşimde senin gibi çok araştırmacıdır. Tıp terimlerine kadar ezberinde. Amatör jinekolog oldu diyebilirim. :) kısmette olursa buradan bilgi paylaşımı güzel olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

yunusa katılıyorum.ben hala özlüyorum her ay doktoruma koşarak gittiğim günleri.

hayatta en güvendiğim insanlardan biridir kendisi.her aradığımda bıkmadan usanmadan benle ilgilendi.

sınırsız sorularıma gülümseyerek cevap verdi.hatta doğums onrası depresyonlarımda bile yanımdaydı:)

anesteziden ayıldığımda başucumdaydı.hakkını ödeyemem Ruşen Bey.selamlar sana burdan :))

umarım her kadının böyle bi doktoru olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Valla öğrenecek çok şey var Burcu. İşe en iyisi NG DVDsiyle başlamak. Eşimde senin gibi çok araştırmacıdır. Tıp terimlerine kadar ezberinde. Amatör jinekolog oldu diyebilirim. :) kısmette olursa buradan bilgi paylaşımı güzel olacak.

bende öyleydim valla.bütün ultrason terimlerini biliyodum.BD ölçüsü neresi FL neresi hepsini öğrenmiştim:))

hala da sık kullanılanlar listemde durur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

çok duygusallaştım.azcık gülelim sonrasında devam edelim :)

Ben ölürsem ne yaparsın kocacım ? :))

Kadin: Ben ölürsem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin?

Adam : Hayir. Kesinlikle ha...yir !!

Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??

Adam : öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.

Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??

Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.

Kadin: (yüzünde üzgün kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin..

Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker)

Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin?

Adam : Başka nerde yatilabilir ki?

Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin??

Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur.

Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....??

Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara...

Kadin: ......................? !!!

Adam : Haas....s................

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...