Jump to content

Baba oluyorum...<okkko>

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

35

• okkko

20

• Xman

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest city_planner

bu arada adamın baba olma hevesini mahveddik konu nerelere gitti ama şunu da merak ettimki meclisin içindemi dışındamı kaldık acaba  :krrsz:  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

"Kadın erkek ilişkileri", "kadın hakları" gibi cümle içinde kullanınca farkedilmiyorda

"heyy kadın" falan gibi söylemler hakaten argo :)

ama hanımefendi de çok resmi.

ikisinin ortası yokmu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tartışmayı başka noktaya taşıyorum.

gerçekleri görelim arkadaşlar,

bebek bezi kaç para ? ?  :2funny:  :tey:

Şimdiden stok yapmaya başla Okan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

maalesef onlar stok yapılmıyorlar.öyle bi hataya düşmeyin Okan bey.

zira bir oda dolusu depoladığınız bez küçük hanımın/beyzadenin minnacık poposuna alerji yapabiliyor.

deneme yanılma yöntemiyle doğru bezi bulana kadar depolama yapmayınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stoğa gerek yok alerji felan bir kenara hangi numarayı ne kadar kullanacğaın da meçhul. Yeni doğanı sadece 1 paket kullandık. Ben hep prima kullandım, sonra huggies e döndük fiyatı daha uygun ve kalitesi aynı olunca ama sonra onların da gözü açıldı. Ben Prima Mega Paketi 19 TL ye alıyorum ( 5 numara )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stoğa gerek yok alerji felan bir kenara hangi numarayı ne kadar kullanacğaın da meçhul. Yeni doğanı sadece 1 paket kullandık. Ben hep prima kullandım, sonra huggies e döndük fiyatı daha uygun ve kalitesi aynı olunca ama sonra onların da gözü açıldı. Ben Prima Mega Paketi 19 TL ye alıyorum ( 5 numara )

bez olmaz mı yaa?  kullan kullan yıka

biz öyle büyüdük :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

prima benim çevremdeki biçok arkadaşın bebeklerine alerji yaptı.bende hiç denemedim.

Huggies ten çok memnunuz.molfikste kızrıklık yapıyor.ama Burak ın yazdığı fiyata göre Huggies daha pahalı.

ben 4 numarayı (7-18 kg) 22 tl ye alıyorum.66 tane var içinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım fiyat biraz istisna. Bizim orada bir adam peşin para ile mal aldığı için oldukça uyguna satıyor. Mesela Huggies in ıslak mendilini 2 senedir 3.00 TL ye aldım. Şimdi Molfix'in kini 2.90 a alıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

evet bi numara olduğu belli senin fiyatlarda.ben molfiks mendili 5 tl ye alıyorum.gerçi 3 al 2 öde kampanyalarını takip edip 3 ünü 9,90 a alıyorum.molfiks ve dalin in kampanyaalrı sağolsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok benden yana sıkıntı yok. :D

muhabbetleri merakla okuyorum. sohbete katılmak isterdim ama ben bebek bezi mezi anlamam. ama okuyarak birşeyler kapayım sizden diyorum. başımıza gelecek inşallah bunlar...

devam hiç bozmayayım muhabbeti... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...