Jump to content

Mazda 626 mı Nissan Primera mı önerirsiniz?

truva10

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest city_planner

bana 40 50 ye halledersin dedikelri her işi ben 300 400 den aşşağıya çıkamadım.

orjinal parça değil ama özellikle 626 ların daha az olmasından ve eski olmasından dolayı (özellikle sizin baktığınız bende de olan modeller) herşeyi pahalı.fiatçıların komple arabayı yenilediği fiyata siz mazda 626 nın ön takımlarını bile değiştiremiyosunuz.haa evet çok seri atak rahat konforlu ama maliyeti fazla.tabi vergiside fazla:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana 40 50 ye halledersin dedikelri her işi ben 300 400 den aşşağıya çıkamadım.

orjinal parça değil ama özellikle 626 ların daha az olmasından ve eski olmasından dolayı (özellikle sizin baktığınız bende de olan modeller) herşeyi pahalı.fiatçıların komple arabayı yenilediği fiyata siz mazda 626 nın ön takımlarını bile değiştiremiyosunuz.haa evet çok seri atak rahat konforlu ama maliyeti fazla.tabi vergiside fazla:))

Al bi kılio rahat et :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kılio değil Sümbül :D

Parça maaliyetlerine gelince aslında bu işte haklılık payı var, şöyle ki eski araçların malzemeleri artık daha az kullanıldığı ve döngüsü daha az olduğu için doğal olarak depo maaliyetleri de artıyor ve fiyatları yükseliyor. Bu sebeple CX-9 un parçasının 626 nınkinden az olması olası ama çok hayati parçalar hariç zaten 626 larda yan sanayi kullanma şansın her zaman var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

arkadaşlar temiz mazda 626 bulamadım. aranırken gözüme 2001 mistsubishi carismalar çarptı. 2 tanesine baktım. gayet temiz durumdalar. biri otomatik diğeri manuel. fiyatlar 13.500 - 14.000 civarı (ankara)

carismaları bilen fikir yürütecek olan varmı acaba? 98 mazda626 ya göre kıyaslayabilirmiyiz?

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...