Jump to content

Enes e teşekkür

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bülent hayırlısı olsun..angel eyes kaça maloldu?

Ben kargo dahil 126$ a 6 halkalı + 3 adaptörlü (2 halka +1 adaptör yedek) siparişi vermek - vermemek arasında gidip gidip geliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent hayırlısı olsun..angel eyes kaça maloldu?

Ben kargo dahil 126$ a 6 halkalı + 3 adaptörlü (2 halka +1 adaptör yedek) siparişi vermek - vermemek arasında gidip gidip geliyorum..

sagol Murat senden ses cıkmayınca verdim siparisi  shipping ve sigorta dahil 71.98 tuttu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hele sen bi Allah`ın izniyle evlen sonra konuşalım bu arabaya para harcarken 2 değil 4 kere düşünme ve izin alma mevzularını  :)

doru sende haklısın valla :tey: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat 126$'a herşey dahil mi? Yani shipping vs.? Mesela biz Burak'a angel siparişi vermiştik. Voltaj ayarlayıcılardan biri arızalı çıktı. 9.99$ kargo parası karşılığında, abim göndermeyi kabul etti arızalı parçayı. Başta gönder parçayı dedi ama biz gönderim parası verdirtme bize diyince, sadece yetkili serviste yaptırdığımızı gösteren faturayı istedi. Güya servisle check edecekmiş... Yani parça sağ salim elimize ulaşırsa 71.98+9.99 dolarla halletmiş olacağız.

126$ a herşey dahil değilse; aynı paraya iki kutu angel sipariş verirsin o paraya; onun için soruyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enes herşey dahil bu fiyata..herşeyden kasıt malzeme ve yol ücreti

1,5 kutu gibi birşey oluyor ( 4 değil de 6 halka ve 2 değil 3 convertor)

benim alacağım yer ise ebay`deki satıcılar değil..direk mazda3forums sponsoru satıcılar..

http://www.thexenonstore.com/chromium.php

buradan alıcam..satış bölümünde çalışan elemanları zaten forumda yazışıyor ve reputation u çok yüksek..forum üyelerine özel grup indirimi açıyor..normalde siteye girer bakarsan fiyatların daha yüksek olduğunu görürsün..

diğer bir forum sponsoru sitesi de şu :

http://www.xenonexpert.com/ddekits_mazda3.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet siteyi dün Bülent abi göstermişti; Murat verdi diye ama bence bunu almak yerine iki kutu almak daha yerinde olur. Çifter çifter yedek olur :) 143.96dolar çünkü bizim aldığımız satıcıda. Hatta kargodan biraz daha da düşebilir 130-135'e felan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bülent abi hayırlı olsun kapı eşiklerin ışıklımı?

saol ahmet hayır ısıksız çift tonlu olanlar daha cok hoşuma gitti
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...