Jump to content

626 ım Bu Sabah Tekledi. Neden??

Guest city_planner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest city_planner

akşam ararsın ablaaaaa ben sıhhıye körüsüne geliyom beni alsana..

ablaaa sabah senle gelecem beni bıraksana.ablaaaa arkadaşlarla gece çıkacaz arabayı versene...

demek ne lazım araba haaa...

tamam tamam öle olsun.forum ahalisi kardeş görsün  :clap:  :clap:  :clap:  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• berkobal

19

• dogan_u

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

hişşş primeramı mazdamı diyen arkadaşa satim sana mazdayı senden kurtul bende demiştim.arabayı tanıtrısanız olabilir diyo:) ne diyim :))))))))))))

O arkadaş bu konuyu da görebiliyor farkındasın değil mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hişşş primeramı mazdamı diyen arkadaşa satim sana mazdayı senden kurtul bende demiştim.arabayı tanıtrısanız olabilir diyo:)

haydaaa arabayı mı satıyon kaç veriyormuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

artık alıştık birbirimize aileden biri gibi oldu aslında :) ben pek taraftar deilim satılmasına ama yine de son söz senin tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sat Burcu al bir reno. Tıkır tıkır git gel işine. Ohh ne rahat. Kurtul şu Mazdadan. :D

abla gazla çalışan araban sen değilsin gelme bu oyunlara :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

ya şu arabayı aldığım recep ivedikten bozma amcanın telefonunu versemde hepiniz bi süre çaldırıp kapatsanız taciz etsek olmazmı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

adamı bi görseniz.o adam topuklarındaki mayonezle ketcabı alıp ekmek arasına sürerde öğlen yemeğinde yer bee :))

iyilkik yapmayalım şimdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

yumurta topuk boyunda kalın altın zincir,gömlekten fışkıran kıl kitleleri,eldeki tesbih.Herteri temsil eden Orhan amca:)

Allah seni bildiği gibi yapsın  :dua:  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

O-ha-ra!

Çok mu aradınız o adamı :D Çinçin mahallesi eşrafından mı yoksa :D Aaa pardon, orası artık çinçin değil, Yenidoğan olmuştu adı değil mi :D İlköğretim okulunun adı da Polis Amca İ.Ö.O. maksat polisle mahallelinin arasını ısıtmak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

valla biz aramadık karşımıza çıktı kendisi:))

hem neden oharaki.daha bütün özelliklerini saymadım.adam bana viteste takılı olan tesbihi hediye etti yaa:))

havalandırmadan malbora kutusu çıktı.

geçen haftada berkay vitesin altını açtığında bir adet sigara ve 2004 yılında alınan lpg fişi çıktı.az daha kurcalasam altın pırlanta falanda çıakrmıki:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abla gazla çalışan araban sen değilsin gelme bu oyunlara :D

Bilgisayara bakıp gülüyoruz deli diyecekler bize :D

Bende 626 yı alırken adam bir tesbih birde 9 mm kalınlığında pvc boru hediye etti. Üstüne birde bagajı boşaltırken sağlık seti verdi. zopayı kaptırırsan kendini tedavi edersin mesajı verdi sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

napim sorunumu çözmediniz bende artık battı fishing yan going politikasını benimsedim:)

Dur ben kristal küremi alıp geleyim :D Uzaktan teşhis yöntemi birtek onda var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...