Jump to content

RX-8 ile İstanbul - Edirne yolculuğu ...

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

teşekkürler mesajlarınız için... dikkatli gitmek şart...

benim eşimin halası eşiyle kaza yaptılar, 2 aya yakın . arkadan gelen araç vurmuş, nasıl oldu bende anlamadım. omurgalarda çatlak olmuş halasında , eniştede de davul gibi ayaklar, kırılmamış ama ödem içinde. ölmemeleri şans. araç KİA PİCANTO. yaşanacak günleri varmış. bende merak ettim yol nasıl diye. bolu tünel çıkışında olmuş kaza.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun.  :(

Arkadan çarpmalarda öndeki araç genelde pert oluyor zaten, hele bir de Picanto gibi HB, B sınıfı ve pek de dayanıklı olmayan bir araç için yine de çok iyi kurtulmuşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Benim rahat bastığım güzergah Sapanca düzlüğü, sabah 6-7 gibi süper oluyor. Bide Bursa-Karacabey, Aydın-İzmir hiç arabayla radara yakalanmadım. 1 kere VW Volt Panelvan ile 170km'de Manisa Akhisar a doğru yakalandık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı denemek adına arada basıyorum ayrı konu ama ben 90-110 arası gitmenin keyfini hiç bir şeye değişmem... Fren kullanmadan, aracı sarsmadan, müziğimi açıp, arabada bulunan kek, içecek kuruyemişlerimi yiyip, hatta mersoda isem hız sabitlememi kullanıp... En çok zevk aldığım bu benim...

Katılıyorum, özellikle de yanımda eşim ve çocuklarım varken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Arabayı denemek adına arada basıyorum ayrı konu ama ben 90-110 arası gitmenin keyfini hiç bir şeye değişmem... Fren kullanmadan, aracı sarsmadan, müziğimi açıp, arabada bulunan kek, içecek kuruyemişlerimi yiyip, hatta mersoda isem hız sabitlememi kullanıp... En çok zevk aldığım bu benim...

Arkadaşlar yanlış anlamayın beni, bende 2500-3000 dd'cılardanım :) sadece deneme amaçlı asılıyorum ama yol bomboş ise ortalama 100-110 ile giderim :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun.  :(

Arkadan çarpmalarda öndeki araç genelde pert oluyor zaten, hele bir de Picanto gibi HB, B sınıfı ve pek de dayanıklı olmayan bir araç için yine de çok iyi kurtulmuşlar.

teşekkürler... zaten şans yanlarındaymış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben zaten basamıyorum , basmaya kalksam araba çölde suyu bitmiş insanın suya kavuşması gibi benzini içiyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...