Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

küçük bir tüyo

Ankara ve Bursa'da da yakında istasyon açıyor :)

Full Ankara –İskitler

Full Bursa- Merkez

İskitler bana yakın sayılır, depoyu fulleyeceğim zaman gittiğime değer sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok burak abi ilk açıldığında %-25 indirim olduğu için 50 litrelik bi depoda hemen hemen 50 lira kar oluyo.senin dediğin normal günlerdeki yüzde 7 indirimle oluyo.ilk sefer için değer :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Git gel 25 kmden fazla olursa gittigine degmiyor cunku depoyu doldursan bile karin 12 TL

Git gel 5 km anca tutar, yarısıda yokuş aşağı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden bizim 1. sanayinin ortasında bir benzinci vardı, içinde de bir esnaf lokantası, sabahları mercimek çorbası içmeye gider o arada benzin-yıkama falan yaptırırdık, tükanın adını da egzos koymuştuk kendi aramızda, nereden nereye? :D Güzelim mercimek çorbası benzine katık olmuş....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir tüyo daha

kampanya ve hediyeler yasaklandığı için 1 şubattan itbaren opet fiyatlarına indirim olarak yansıtacakmış bu giderleri.

opette promosyon ürünleri karın %10'una denk geliyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

savaş abi kampanya ayağına belkide yavaş yavaş akaryakıt rekabeti başlıyorda olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Full Merter Tozkoparan istasyonu ilk güne özel % 25 indirimli fiyatlarıyla 25.01.2011 Salı günü hizmete açılıyor.

Saat 12:00 - 24:00 arası

En fazla 150 liralık benzin alınabiliyor

benimde depo bitmişti he he, yarın kardeşim arabayı götürüp dolduruyor depoyu :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Full Merter Tozkoparan istasyonu ilk güne özel % 25 indirimli fiyatlarıyla 25.01.2011 Salı günü hizmete açılıyor.

Saat 12:00 - 24:00 arası

En fazla 150 liralık benzin alınabiliyor

benimde depo bitmişti he he, yarın kardeşim arabayı götürüp dolduruyor depoyu :D :D :D

bu devirde depo fulleme helal olsun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu devirde depo fulleme helal olsun... :D

senin depoyu da biliyoruz Yusuf :D :D

Hem de aysonu :D

Sıkışacağız bizde ama depo başı kar fena değil. vergi taksidi de var bu ay :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alt alta üst üste olur istasyon bugün. Ben daha sakin bir şekilde %7 ile yola devam :D

canlı yayında son durum raporu veriyorum :)

kardeşim sırada bekliyor. şu anda istasyon içinde yanyana 3 sıra yapılmış durumda. 30 araç civarı var, sıranın geri kalanı istasyon dışına doğru uzuyor. O civarı bilenler var ise koska'nın önüne kadar gelmiş sıra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün kardeşim ve babam öğle saatinde gidip çok fazla beklemeden rahat bir şekilde almışlar.

gece 11 gibi bizde biraz eğlence olsun diye arkadaşın araç ile gittik depoyu fulledik. gece çok kalabalıktı ama ve kimse sırayı takmıyordu. Sabah arkadaşım aradı ve aracın teklediğini, uzunca bir süre bu şekilde gittiğini daha sonra da stop ettiğini söyledi. Daha sonra zar zor çalıştırabildiğini egsozdan siyah duman attığını felan söyledi. Arkadaşın araç eski bir model ve daha önce de tekleme yaptı demişti. Benzinden olmayabilir büyük ihtimal. Ben henüz kullanmadım, hafta sonu kullanacağım, izlenimlerimi ve geilşen olayları tekrar yazarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi son zamla beraber normal fiyatla full'den aldığın benzinin arasında ne kadar kar ettin hesapladınmı merak ettim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2,97 tl den aldım 44,55 litre =  132,32 tl  (Full indirimli fiyatı)

3,81                        44,55      =  169,73 tl  (Full normal fiyatı)      37,41 tl kar normal fiyata göre

3,96                        44,55      =  176,41 tl    (shell-opet fiyatı)      44,09 tl  shell-opet'e göre

37,41 tl kar etmişim Gökhan 44,5 litrede. Babama da bir o kadar aldık 2 ile çarp bu sayısı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

2,97 tl den aldım 44,55 litre =  132,32 tl  (Full indirimli fiyatı)

3,81                        44,55      =  169,73 tl  (Full normal fiyatı)      37,41 tl kar normal fiyata göre

3,96                        44,55      =  176,41 tl    (shell-opet fiyatı)      44,09 tl  shell-opet'e göre

37,41 tl kar etmişim Gökhan 44,5 litrede. Babama da bir o kadar aldık 2 ile çarp bu sayısı :)

alırsan öyle 40.000 tl lik arabayı hesaplarsın böyle kuruşu kuruşuna benzini.

alsaydın benimki gibi 13.000 lik araba gersi kalan 27.000 tl ile doya doya alırdın benzinini.

üstelik bişi olacak diye korkudan saklaamzdında çıkardın trafiğe keyfini de sürerdin:))))))))))))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu böyle kıyaslamamı olur :D yunusun araçta yok yok senin araçta ne var :D adamın cruz kontrolü,rvm'si yeter

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu böyle kıyaslamamı olur :D yunusun araçta yok yok senin araçta ne var :D adamın cruz kontrolü,rvm'si yeter

Direksiyondan fites değiştirme?

4x4?

Kapı düğmelerine led?

Navi?

vs.?

vs.?

Sormadan söyleyeyim, bende de yok. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...