Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Full Mesaj attı, Bu gece Benzine Zam varmış Yine Hayırlı ve Uğurlu Olsun Vatan. İndirince bindireceklerini hemen anlıyorum. Dalga geçiyorlar resmen.

süper :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

3,90 a 97 oktan depoyu fulledim bu kşam Harem full' den... 12 den  sonra 9 kuruş zam var deniliyordu radyoda...

bakalım yarın ne olacak... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uleyn yakınlarda ne moil ne de full var :D  Bu arada zam gelmediyse bu Full neden mesaj atıyor  ? :D Millet haybeden depoları doldursun diye mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uleyn yakınlarda ne moil ne de full var :D  Bu arada zam gelmediyse bu Full neden mesaj atıyor  ? :D Millet haybeden depoları doldursun diye mi ? :D

nakite sıkışmışlardır :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de dün Beylikdüzündeki arkadaşlarımı arayıp depolarını full'lettim...neyse...yine de ucuz...  :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

birde %7 ye varan indirim diyor ama hiç %7 lik indirimli bişi alamadık daha, dün aldığımız 95 oktan benzin %3 indirimliydi özellikle yolunu değiştirip benzin almaya gitmeye değmez yol üstündeyse makul...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde %7 ye varan indirim diyor ama hiç %7 lik indirimli bişi alamadık daha, dün aldığımız 95 oktan benzin %3 indirimliydi özellikle yolunu değiştirip benzin almaya gitmeye değmez yol üstündeyse makul...

artık banada mantıklı gelmiyor. depo başı 6 lira civarı bir indirim oluyor 95 oktanda. benzinciye gidiş geliş zaten 2 - 2,5 lirası gidiyor. avantajları arabayı yıkıorlar, çay çorba içiyorsun.

diğer benzicilerde puan toplayıp benzin alabiliyorsun.

ilk gün açılışları mantıklı artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Full yaptı reklamını yapacağı kadar. Artık %7 indirim beklemeyin. :)

Ayrıca bizim oradaki istansyonlarda da Kadir'in dediği gibi yıkama ve diğer hizmetler kötü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar,işte kapitalist emperyalizmin bir oyununu yaşayarak,öncesinde beğenerek,sonrasında görerek yaşadık...full neden diğerlerinden farklı olsun ki?ne kadar da inanmıştık değilmi?ben bile Çorlu'dan kalkıp Full'den yakıt almaya gittim Beykent'e...hani bi inceden ders veririz diye diğer petrol satanlara...ne yazıkki tüm bilek güreşleri onların lehine gelişiyor.burada inanın hiç bir politik mesajım yok.sadece gelecekteki yaşamı ve yavrularımızı düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Cumartesi Bursa-Mudanya yolu üzerinde, Koruparkın ilerisinde Full açılmış. Hemen fulledim depoyu. 3.44ten. Gayet performanslı geldi.

Şelde fiyat 3.68.

100 lirada 2 litre fark var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi Bursa-Mudanya yolu üzerinde, Koruparkın ilerisinde Full açılmış. Hemen fulledim depoyu. 3.44ten. Gayet performanslı geldi.

Şelde fiyat 3.68.

100 lirada 2 litre fark var.

ilk gün doldurmadın herhalde Gökhan Abi,

daha yüksek indirim olur çünkü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doldur deyince farklı mı oluyor? Çünkü 120-130a dolacak gibiydi.

Kart filan alayım birde. Etkisi var mı kartın?

İlk gün açılışa özel %25 indirim, diğer günler %7 indirim oluyor. Ama benzin veya mazotta %7'yi bulmuyor indirim. Kartı bende hiç incelemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...