Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 5 ay sonra ...
  • Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

konuyu hortlatayım

Arkadaşlar, Mudanya yolundan bu gün % 7 indirimli yakıt aldım. Bu FULL kimin ya da kimlerin? Mayıstan belli kullananların memnuniyeti nasıl?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktım Arbella ucuz Carefourda dün bi denedim arpa şehriyesini , harbiden süper çıktı...ne alaka yakıtla diceksiniz, madem ki aynı firma, pastavillanın yarı fiyatına  kaliteli ürün satabiliyorsa bi şans verip kesin denicem akaryakıtını da...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

full den al yakıtı kafadan tasarruf etmiş oluyorsun extra indirim kartında varsa değme keyfine :D

abi ne full'u.. full direk gebertiyo motoru

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok emin konuştunuz. Bildiğiniz birşey varsa bizimlede paylaşın lütfen. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok emin konuştunuz. Bildiğiniz birşey varsa bizimlede paylaşın lütfen. :)

valla iki arkadasim full kullaniyordu birinde accent vardi birinde de linea.

ikisi de artik almiyorlar, performansi dogrudan dusuruyormus. şükür ki ben tecrube etmedim ve opet'ten baska yakit kullanmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Fullden  dolduruyorum Mazda 3 e .. Fiyatı aynı olduğu için 97 dolduruyorum .. Bunun zararı  yoktur umarım ..Biraralar konuşulmuştu forumda, unutmuşum ..

Aracınız hayırlı olsun ..Pek severek baktığım bir araç .. Motor sesi ve kaporta ile ilgili şikayetler duymuştum .. Genel olarak değerlendirirseniz  tüm arkadaşlar , Mazda kullanıcısı yorum farkı ile öğrenmiş olur ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

motor geberecek olsa simdiye geberirdi kaldiki onceki mazdam turbo uygulanmis bir aracti yani yakit kalitesine fazlaca dikkat edilmesi gerekiyordu duzenli kontrol ettim vuruntu vs hicbir ariza gormedim,su anda mps kullaniyorum full benzinle sikintim yok yinede,ayni sekilde dizelindende sikayetim yok hatta gucunu daha onceden bildigimiz 2arac dynoya full den alinmis yakitla cikti ve guc kaybida yasanmadi bu durumda neye dayanarak motor geberiyor acaba? Bilmedigimiz bir durumdan haberdarsaniz bizimle paylasinki olasi motor arizalarindan kacinabilelim bizde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor geberecek olsa simdiye geberirdi kaldiki onceki mazdam turbo uygulanmis bir aracti yani yakit kalitesine fazlaca dikkat edilmesi gerekiyordu duzenli kontrol ettim vuruntu vs hicbir ariza gormedim,su anda mps kullaniyorum full benzinle sikintim yok yinede,ayni sekilde dizelindende sikayetim yok hatta gucunu daha onceden bildigimiz 2arac dynoya full den alinmis yakitla cikti ve guc kaybida yasanmadi bu durumda neye dayanarak motor geberiyor acaba? Bilmedigimiz bir durumdan haberdarsaniz bizimle paylasinki olasi motor arizalarindan kacinabilelim bizde

yazmistim fikrimi ama okumadiniz sanirim. aryica guvenmiyorum, teknik insanlariz, bir yerden verim alirken bi yerden mutlaka kaybolacak. fiyat dusuyosa kalite sabit kalamaz. bu benim sahsi inancim tartismaya acik degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yazmistim fikrimi ama okumadiniz sanirim. aryica guvenmiyorum, teknik insanlariz, bir yerden verim alirken bi yerden mutlaka kaybolacak. fiyat dusuyosa kalite sabit kalamaz. bu benim sahsi inancim tartismaya acik degil.

sahsi gorusunuze saygi duyarim,lakin delil icermeyen kulaktan dolma bilgilerede itibar etmem bu da benim icin tartismaya acik olmayan bir durum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sahsi gorusunuze saygi duyarim,lakin delil icermeyen kulaktan dolma bilgilerede itibar etmem bu da benim icin tartismaya acik olmayan bir durum

budur işte :) kullanmaya devam edin umarim sorun yasamazsiniz. ben sahsen opet'ten %100 memnunum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan kardeşim kazasız belasız kullan İnşallah... Güzel araç, sağlıkla eskisin...

Ful konusunda kötü olduğuna katılmıyorum.. Bir kere TUV tarafında denetleniyor.. TUV un adını kalitesiz bir firma ile anılmasına izin vereceğini zannetmem...

1 yıldan fazladır ağırlıklı olarak harem FULL den alıyorum yakıtı, km olarak bir farkı yok.. Br problem vuruntu da yok... memnun olmamak için sebep yok...

FULL' e en çok b.k atan totaldir... Çünkü cirosal bazda en çok etkilenen firmalardan(İstnbul  başta)...

Full de fiyatların düşük olması yakıtın kalitesinden değildir. neticede herkes TÜPRAŞTAN YAKIT ALIYOR... fark katkı vs. de...

FULL ün farkı istasyonların kendisine ait olmasıdır. Bu şekilde yaklaşık 20 kuruş bayi payı avantajının 10 kuruşu indirim olarak verilmesine rağmen ötekilerden daha fazla kar ediyor... hatta arada %12 indirim yapıyor ki açılışlarda indirim net %25 oluyor...

Daha sorun yaşamadım.. TUV adı geçtikçe de yaşayacağıma ihtimal vermiyorum...

FULL ün kötü olduğu mazda nın 2. elinin olmaması, parçasının pahalı olması gibi şehir efsanesidir kanımca... Daha sorun yaşayan görmedim... ha olmayacak anlamına gelmiyor bu açıdan nereden alırsanız alın, benzin fişinizi saklayın... beni son 3-4 yıllk fişlerimin tamamı bir yerlerde duruyor... :P

İstasyonlara 5 yıl için trilyonlar ödeyen, zamlarda birlikte hareket ederek her nasılsa aynı fiyatları veren, hiç bir şekilde rekabet etmeyen ve adeta CENTİLMENLİK ANLAŞMASI ile fiyat uyumu getiren, FULL gibi firmaları karalayan piyasa hakimi bir kaç yavşak firmaya prim tanımama kararı almış bulunuyoru... TOTAl Fransız olduğu için listemde hiç yok, yaklaşmam da almam da yakıt kendilerinden...

Valla FULL ile ilgili somut örnek var ise gerçekten bilelim den alalım ayağımızı...

FULL ile de bağlantım yok müşteri olmak dışında, Patron Burak, Özhan, Uyumsuz kardeş dahil iyi kötü tanıyor herkes beni bu açıdan da rahat konuşuyorum...  Saygılar şimdilik... :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygar ve Bünyamin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. :)

Full konusuna gelirsek zaten ben arada bir alıyordum sorun yok, yine yolum düştükçe almaya devam. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aracınız 10 yaşın altında ve 150bin km den az ise full kart çıkartıyor ve diyorki benzinimden kaynaklanan bir arıza olursa ben karşılayacağım daha ne yapsın acaba kuşmu tutturalım popolarıyla :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınız 10 yaşın altında ve 150bin km den az ise full kart çıkartıyor ve diyorki benzinimden kaynaklanan bir arıza olursa ben karşılayacağım daha ne yapsın acaba kuşmu tutturalım popolarıyla :D

Hemşehrim benim ne güzel işler yapmış :D Bakayım en yakın istasyon nerede var. Yanlış görmediysem Kartal oto sanayi çevresinde idi en yakın :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hemşehrim benim ne güzel işler yapmış :D Bakayım en yakın istasyon nerede var. Yanlış görmediysem Kartal oto sanayi çevresinde idi en yakın :(

yaptığı işlere girme istersen çökersin zira epey bi debelendiler aklanmak için
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...