Jump to content

Mazda 626 Su Eksiltme

dogan_u
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

size verilen devirdaimin markası nedir. npw yada aisin ise sıkıntı yok onlar japon malı.

Npw markasi uzerinde madein japan yaziyor. Silindir kapagi söküldü conta saglam en ufak bir hasar yok kapakta yamulma yok sapa saglam yalnız contayi incelerken eski ilk orjinal conta ile takilan conta arasinda bir delik farki var sonradan taktigimiz contada suyun dolastigi deligin bir yoktu ddiger su delikleride küçük orjinal contaya bakacaz şimdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıldırıciiimm...  :sopa:

Valla usta bende cildiricimm bilmiyorum ki daha ne yapsak soktugumuz her yer saglam  çıkıyor yeni parcayla degistiriyoruz ama yine olmuyor hep ayni hep ayni pazartesi adanadan motora ve kapagina bakmaya gelecekler .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam sevisten orijinal radyatör kapağı almak bu kadar zor olmasa gerek bi deneseniz iyi olmaz mı?

Pazartesi ilk işim adanaya mazda sevisine gidip radyatör kapağı almak olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yokmu çevrenizde mazdası olan basınçları uyuyorsa ödünç alın kapağı deneyin. Burda olsanız veririm kapağı size.

Yok hocam malesef cevremde öyle tanıdık biri yok kapagi ödünç alayim duuncenizden dolayi size tesekkur ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar motorun kapagi contası herseyi söküldü iki tane motor rektefiye yapan usta cagirdik gelip baktılar en ufak bir yamulma catlak hic bişey bulamadilar ne kapakta nede motor blogunda hic birinde sorun yok dediler.. Birebir orjinal conta alip motor kapağını takin dediler burdaki mazda yedek parcacilari aradik taradik hic birinde orjinal silindir kapak contası bulamadık bilen varsa uygun fiyata orjinal contayi nerde bulabilirim yardimci olurmusunuz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakın olarak Adana servisi Mıçı'yı tavsiye ederim, uzak olarak Muğla Gören Otomotiv ile iletişime geçersen Okan yardımcı olur...

Hafızam beni yamultmuyorsa Mersin'e de bayi/servis açılmıştı oraya da sorabilirsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakın olarak Adana servisi Mıçı'yı tavsiye ederim, uzak olarak Muğla Gören Otomotiv ile iletişime geçersen Okan yardımcı olur...

Hafızam beni yamultmuyorsa Mersin'e de bayi/servis açılmıştı oraya da sorabilirsin...

Hocam adana mici otomotive sordum onlarda da yok siparişle gelmesi 20-25 günü bulurmus mersinede sordum onlarda yok dediler.  Siparişle getirtiriz dediler istanbuldan silindir kapağı aldigimiz yeri aradik onlar ginderirz dediler 110 tl fiyat verdiler.

Usta birde birsey soracağım bugun ustayla silindir kapagimizi incelerken aldigimiz silindir kapağının iki bin motorun silindir kapağı olduğunu fark ettik kapagi aldigimiz yeri aradik bize ginderiginiz bu kapak iki bin moturun silindir kapagi evet bilerek gonderdik dediler 1.6 kapaklar sürekli sorun cikiyormus o yuzden bunu gonderdik motor daha rahat çalışır sorun olmaz dediler sizler ne dersiniz bu duruma..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626 lar da zaten 1.6 yok hepsi 2.0 motor, alacağınız silindir kapak contasınıda  şase no vererek almanız gerekir yetkili servisten, size mazda mepaz antalyanın nosunu yazıyorum bir bak bakalım varmı ellerinde.

0.242.340.22.37

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626 lar da zaten 1.6 yok hepsi 2.0 motor, alacağınız silindir kapak contasınıda  şase no vererek almanız gerekir yetkili servisten, size mazda mepaz antalyanın nosunu yazıyorum bir bak bakalım varmı ellerinde.

0.242.340.22.37

Amcamın 626'sı 1.6, nasıl 1.6 yok?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0.242.340.22.37

92 ve sonrası 626lar türkiyede satılmadı varsa da yurtdışından gelmedir. Ama focus1 in kasa 626larda 1.6 motor türkiyede bol miktarda satıldı.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0.242.340.22.37

İlk kasalarda hem 1.6 var hem 2.0 motor, ikinci ve üçüncü kasalarda 1.6 yok...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0.242.340.22.37

Hocam benim mazda 91 model 1.6 motor yazıyor.  silindir contası için burda bir mazda ozel servisine gittik  onlara ricada bulunduk Şasi no verdim onlarda istanbulda malzeme aldıkları mazda servisinden temin ettiler yarın öğlen elimizde olacak şekilde kargolandi 125 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bulunmasına sevindim. Peki ustanız çözüm için ne düşünüyor :D

Contayı takalim buyuk ihtimalle duzelir diyor benim hic umudum yok ama bekleyip göreceğiz.. conta siparişi verdiğimiz yere orjinal radyatör kapağı sordum 150 tl civari dedi bende çok pahalı diye almadim şimdilik arizanin ondan olduğuna emin olsam onuda alırım ama usta emin degilki bende emin olayim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk kasalarda hem 1.6 var hem 2.0 motor, ikinci ve üçüncü kasalarda 1.6 yok...  :)

Benim bildiğim TR ye gelen 626 ların hiçbirinde 1.6 motor yok, hepsi 2.0 ne yeni nede sizin dediğiniz gibi eski kasalarda.

Hocam benim mazda 91 model 1.6 motor yazıyor.  silindir contası için burda bir mazda ozel servisine gittik  onlara ricada bulunduk Şasi no verdim onlarda istanbulda malzeme aldıkları mazda servisinden temin ettiler yarın öğlen elimizde olacak şekilde kargolandi 125 tl

Yazması normal eminim ruhsatta yazıyordur, çoğunda da zaten öle yanlış yazılıyor, ama bu konuda  Oğuzhan bişey dememiş ; Oğuzhan  626 1.6 geldimi hiç TR ye.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim TR ye gelen 626 ların hiçbirinde 1.6 motor yok, hepsi 2.0 ne yeni nede sizin dediğiniz gibi eski kasalarda. Yazması normal eminim ruhsatta yazıyordur, çoğunda da zaten öle yanlış yazılıyor, ama bu konuda  Oğuzhan bişey dememiş ; Oğuzhan  626 1.6 geldimi hiç TR ye.

Hocam ruhsatta da 1.6 cc yaziyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

conta siparişi verdiğimiz yere orjinal radyatör kapağı sordum 150 tl civari dedi bende çok pahalı diye almadim şimdilik arizanin ondan olduğuna emin olsam onuda alırım ama usta emin degilki bende emin olayim..

Bir radyatör kapağı 150 tl olurmu hiç abi. Piyasada 2 tane var zaten biri 10 lira orjinal diye sattıklarıda 20-25 lira. Serviste satılıp asıl orjinal olan kapak ise 80 tl zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...