Jump to content

Mazda piyasası

ugurince
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çok büyük bir fırsat kaçırdınız o zaman, çünkü gt motor normal 1.8 astina motordan daha az yakar daha seridir beygir gücü yüksek, fark derseniz bilmiyorum ama enjeksiyonda ve egzantrikte fark olabilir, keşke araba alıcak olsam ve bana denk gelse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 model dizel megane 2 20 milyardan gidiyor.ben sizin yerinizde olsam alırdım bu aracı rahat birşekilde kullanırdım.ekonomiktir sınıfına göre konforludur ve hiç değilse 6-7 yıllıktır.

küstahlık olarak görmeyin sadece bir öneriydi.

estağfirullah olurmu ben fikirlerinizi önemsediğim için buraya yazıyorum ama 20000 verip megan alacağıma 2005 model mazda 3 comfort alırım yada corolla ya da civic tabi o kadar vermeyi şuan düşünmüyorum 15000 ile 18000 arası düşünüyorum ama motoru zayıf kaldığı için mazda 323 ü elemeyi de düşünüyorum açıkçaşı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok büyük bir fırsat kaçırdınız o zaman, çünkü gt motor normal 1.8 astina motordan daha az yakar daha seridir beygir gücü yüksek, fark derseniz bilmiyorum ama enjeksiyonda ve egzantrikte fark olabilir, keşke araba alıcak olsam ve bana denk gelse :)

kardeş ben 91 model 323 ü burada bi ustaya götürdüm arabadan hiç çıkmayan problemler çıkmaya başladı sonunda satmak zorunda kaldım sen diyorsunki tr de sayılı adet olan bir arabayı al bana kastın mı var...Ha senin gt motoru göreli en fazla 10 gün olmuştur belki hala ilanı duruyodur hatta ilan başlığı da mazda 323 GT şeklindeydi ve galiba ankaradaydı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.8 GT'de sedan kasa ilk defa görüyorum.Yani Makyajlı 323'de ilginç.

ewet bu bu ama bu arkadaş üye olmadı hiç, brde bunun turkuaz rengi var o da güzel, dediği gibi 10 tane sedan GT kasa var diğerleri hacback gt yada düz 1.8
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beylikdüzü buluşmasında kadir abiyle astina gt.leri konuştuk...o bahsettiğiniz turkuvaz renkli olanı iyi biliyo detaylı bilgiyi ondan daha iyi alırsınız.nihayetinde sahip olmuşluğu var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beylikdüzü buluşmasında kadir abiyle astina gt.leri konuştuk...o bahsettiğiniz turkuvaz renkli olanı iyi biliyo detaylı bilgiyi ondan daha iyi alırsınız.nihayetinde sahip olmuşluğu var :)

sedan olanı mı hb olanı mı ? Kadir abi de hb vardı turkuaz sedan turkuaz kimbilir kimde :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

sahibinden.com da 99 model ve üzeri 323 lere bakıyorum. Km ler inanılmaz seviyelerde. Benim aracım yaklaşık 200 binde. Aynı modeller çoğunlukla 50 bin-120 bin aralığında. İlginç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

sahibinden.com da 99 model ve üzeri 323 lere bakıyorum. Km ler inanılmaz seviyelerde. Benim aracım yaklaşık 200 binde. Aynı modeller çoğunlukla 50 bin-120 bin aralığında. İlginç.

2 arabası olanların az km'li olabilir. Genelde az km'li İstanbulda çok, benimki 49.000 deydi mesela.Emekli falan kullanıyor çıkmıyor pek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 arabası olanların az km'li olabilir. Genelde az km'li İstanbulda çok, benimki 49.000 deydi mesela.Emekli falan kullanıyor çıkmıyor pek.

olabilir tabi. sadece az km li araçların çokluğu dikkatimi çekti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

banada aksine mazddalar çok kmli geliyo aynı model toyotalar ortalama 50000 km daha az gibi zaten artık 2000 model mazda fikrinden geçmeye başladım ya 1-2 yaşında mazda 3 yada sıfır mazda 2 fikri de aklımda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nacizane tavsiyem km. yüksekliği sizin için çok büyük kıstas olmasın,aracın nasıl kullanıldığı esas olmalı, kimisi 120.000'de rektefiyeye girer, kimisi 350.000'i devirir. Bir de artık piyasa öyle bir hal aldı ki, arabasını satacak olan gidiyor bi ustanın gazına gelip hemen düşürüveriyo km'yi, 250.000' de araç oluyo bize 130.000'de... hele alım satımcılar bu işin kurdu..  (hepsi için demiyorum ama öyle).. hayırlısı olsun.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...