Jump to content

Enişteme+Arkadaşıma Alınık :) 98-02 model 626

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

Burda bu fiyatlara bulsam iç-dış boyatırım :) geçen gün Opel'in çamurluğunda ufak bir ezik var onu sordum 150 dediler boya ile. Bayramda  yetkili servis harici sadece ayna kapağına 25-30 diyorlar ki senin fiyatlara orantılarsak birkaç TL'ye yaptırırsın. Kadir'in dediği çok doğru ama  fiyatlar 3 te1 olmamalı yinede belki burası anormal ne bileyim :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

abi şimdi şöyle bir durumda var fırın boya olayı var mesela bunda fırın falan yok, birde boyanın kalitesi var 1nci kalite olan orta kalitede bir boya 2nci olan var 3ncu olan var kalitesi yükseliyor parlaklıgı vs si, ama hani yaşı büyük ve derlenip toparlanmaya ihtiyacı olan bir araç içinde 3ncu kalite parlak bir boya kullanmak bence gereksiz masraf olur (modifiye işlemi hariç) birde boyacılar şunu der abi 750 ye de boyarım ama 750 liralık işçilik olur der bu müşteri korkutmadır, boya işçiliği çok mu güzel hayır bazı köşe noktalarda boya ağlatma dediğimiz damlalar kalıyor onuda pasta cilayı dayadıktan sonra makinasıyla tertemiz boya da parlıyor gayet hoş duruyor toplam 350 liraya parlak yeni boyanmış bir araç sahibi oluyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Açıkcası oto boya konusunda çok bilgili değilim ama bu anlatıkların gerçekten çok ilginç ve Kendi açımdan iyi oldu. Dediğin gibi boya var boya var kime gitsen burnundan kıl aldırmıyor. 2010 model arabaya ne çekiyorsa 90 modele de aynı laf kalabalığı. Dedim ya burdakiler veya benim tanışdıklarım anormal  :666:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbulda ustalar kaporta işlemleriyle beraber çalışıyor yani, önce kaportayı düzelttim daha boyaya gitcem gibi birşey artık çok fazla kalmadı işletmeci toplu pazarlıkla işi hallediyor 323-Black sahibi bir üye practicasınıda böyle toplamıştı, nitekim büyük şehir farkı işte küçük yerde böyle birşey yok yada çok az karşılaşılıyor birde talep meselesi ısparta merkezde adam gibi boyacı yok herkez havalarda ucuyor, hani sonuç olarak ustayım diyen agzını hayra açmıyor karşılaştıgım kadarıyla :sopa: :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yerinde duramıyor :D Direksiyonu hidrolik değildi. Sanırım onu sıkıntı ediyorlar. Benden alan ben bunu hidrolik yaptırım demişti ama satmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşım da ben aldıktan sonra 626 düşünmeye başlamıştı. Şimdi kararı kesinleşti. Oda 626 alacak. 13-14 bütçesi var ama araba yok :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O diyenler T.O.F.A.Ş çalışanları ve emeklileri. Noktalama işaretlerine dikkat çekmek isterim :D Ankara dakilerin tamamına baktım sayılır. Ya Km çok yüksek 300bin ve üzeri. Yada 5-6 parça boyalı-işlem görmüş. Satılık olanlar bunlar. 1-2 tane iyi olan var. onlarda 98 modele 14 istiyorlar...

Bulmaya çalışacağız. Aceleleri yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 vermişken 0 km araç almak için pek engel kalmıyor. Skoda da 2-3 tane seçenek var 24bin Tl ye.

Otomatik araç bakmıyoruz. Gri araçla eniştem görüştü. 12.250 ye veririm dedi ama araçla çok uğraşmış. Sağını solunu baya kurcalamış. O parayı etmez.

Eniştem için dolu olması önemli değil ama arkadaşım dolu olsun istiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 vermişken 0 km araç almak için pek engel kalmıyor. Skoda da 2-3 tane seçenek var 24bin Tl ye.

Otomatik araç bakmıyoruz. Gri araçla eniştem görüştü. 12.250 ye veririm dedi ama araçla çok uğraşmış. Sağını solunu baya kurcalamış. O parayı etmez.

Eniştem için dolu olması önemli değil ama arkadaşım dolu olsun istiyor.

Anladım, arama kriterleri sadece ankara olunca malum pek seçenek çıkmıyor, 16 vermişken zaten üstüne sabredip 3-4 milyar koyulur yada kredi çekilirse full olmasa bile mazda 3 alınır ki 626 dan yaş olarak daha genç bir araç..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ,626 arayışım bitti.Bir aksilik olmazsa bu çarşamba en yeşilinden guzumu teslim alıcam.Ufak tefek masrafı var - 4 lastik ve Adem usta nın bakması gereken bir iki yer.Hakkımda hayırlısı artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ,626 arayışım bitti.Bir aksilik olmazsa bu çarşamba en yeşilinden guzumu teslim alıcam.Ufak tefek masrafı var - 4 lastik ve Adem usta nın bakması gereken bir iki yer.Hakkımda hayırlısı artık.

Hayırlısı olsun diyelim, model ve fiyat bilgisi verebilirseniz en azından bir ön bilgi olur tabi teslim aldıktan sonra
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

98 626 renk koyu yeşil görünüyor ama ruhsatta ne yazıyor bakmadım.134 000 km de , görünüş itibari ile temiz.Bölgesel boya var.

Yapılacaklar . 4 lastik , salıncak burçları , ve benim görebildiğim kadarı ile sağ motor kulağı çatlak.Adem usta ile konuştum ,detaylı bir bakım yapıcaz.

Edit : Hayırlı olsun, konu amacına ulaştığından kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...