Jump to content

Enişteme+Arkadaşıma Alınık :) 98-02 model 626

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Evet kesinlikle önceliği performans. 98 model Bmw 3.18 i doyurmuyor diye satmıştı. Belki motoru iyi değildi bilmiyorum. Senin araba ondan daha iyi dedi. Bende 136 bg bir 626 alalım birde onu gör dedim. Ama ne mümkün... Bu paraya Full olanını Sanırım bulamayız. 1 ay kadar sonra 1000-2000 tl daha ekleyecek parasına.

98 model 323 e bakmıştık 1.8 motorlu. Onuda beğenmedi. İllaki 626 diyor. Boyuda biraz uzun, geniş olsun diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

98-01 626 arayışına benide katın arkadaşlar.Geçen gün Necip' e uğradım ama ellerinde ki beyaz 626 dan başka yok.Sedan ,kırmızı ve yeşil renk harici her renk olur ve olmazsa olmazı lpg siz olacak.

İlan sahibi ile görüşmedim ama tanıyan bilen varmıdır bu guzuyu,

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2778296

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

98-01 626 arayışına benide katın arkadaşlar.Geçen gün Necip' e uğradım ama ellerinde ki beyaz 626 dan başka yok.Sedan ,kırmızı ve yeşil renk harici her renk olur ve olmazsa olmazı lpg siz olacak.

İlan sahibi ile görüşmedim ama tanıyan bilen varmıdır bu guzuyu,

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2778296

Çok temiz ve düşük km, fiyat da çok abartı değil pazarlık var demiş zaten. Beğendiyseniz bir servise götürüp expertiz yaptırın bence .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok temiz ve düşük km, fiyat da çok abartı değil pazarlık var demiş zaten. Beğendiyseniz bir servise götürüp expertiz yaptırın bence .

kesinlikle güzel bir araca benziyor servis yolunu tutun derim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar günü görmeye gideceğim, beraber gideceğim kişiler den biri kaportacı biri motor ustası.Benimde az biraz bilgim var hayırlısı diyelim bakalım.Olursa pazarlığımı yapar Pazartesi işi bitiririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Pazar günü görmeye gideceğim, beraber gideceğim kişiler den biri kaportacı biri motor ustası.Benimde az biraz bilgim var hayırlısı diyelim bakalım.Olursa pazarlığımı yapar Pazartesi işi bitiririm.

Adınıza sevindim. Ataşehirde de vardı bir tane uygun Doğan'a bahsetmiştim onu gördünüz mü?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-inanin-bu-kdr-temizi-zor-bulunur-626-glx-34459945/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-sahibinden-orijinal-mazda-626-34393412/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahçelievler de olandan vazgeçtim , sahibi ile konuştum içimden bi ses boşver dedi.Ataşehirde olan satılmış , çekmeköyde olan fena durmuyor.Bugün arayıp bilgi alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bahçelievler de olandan vazgeçtim , sahibi ile konuştum içimden bi ses boşver dedi.Ataşehirde olan satılmış , çekmeköyde olan fena durmuyor.Bugün arayıp bilgi alırım.

Dün ataşehirdekinin linki atarken satılık değildi kısmet işte .B.evlerdekinden neden vazgeçtini hayırdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi içimdeki ses boşver dedi,bazen böyle olur.Birde bahçelievler bana aşırı uzak,istanbul'un bir ucu.Hani tok satıcı vardır ya ben de biraz tok alıcıyım herhalde.Birazda pimpirikli olunca kılı kırk yarıyorum.O yüzden arkadaşlar zor araba alacağımı söylerler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ben 2 kere araba beğendim 2.side Mazda idi .İkiside alındı ( İlk Sıfır gibi çok az kullanılmıştı zaten garantideydi ) 2.cisi 20 senelik .Bende tam tersine  kılı kırk yarmadan aldım, karşımdakini kendim gibi gördüm Allah'a şükür şuan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

bende genellikle kılı kırk yarmam... Bakarım, alırım. Oyle expertiz raporları, usta usta dolaştırma falan kolay kolay yapmam. Mazda3 çok düşeş gelmişti bana, arabada boya vardı ama motor ve şanzıman sıkıntısızdı... Birazda içim kaçmasın diye servise bile göstermeden aldım :D

Ama en hızlı aldığım arabalar tombak ve ABD de aldığım toyota idi :D

Toyotaya -30 dercede marşı basacağım, çalışırsa alırım dedim. çalıştı aldım :D 300 dolar olunca araba, emin olun hiç bir şeyine bakmaya gerek yok :D

300 Dolar mı? çöpe atacağına sana satmamışlar vermişler aracı galiba :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çekmeköydeki 626 için görüştüm.Araç bel altı komple boyalı ,sahibi çiziklerden dolayı dedi ama görmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende boyattırayım iyi fiyat aldım tanıdıkdan. Bana kimse bişi demez neden boyalı değil diye laf ederler belki satarken :)

ben 300 lira verseydim komple zımparalanıp boyanıcaktı :) öğrenci olunca üstüne düşmedim 91 model araba sonuçta boyansada bişi değişmicekti :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

ben 300 lira verseydim komple zımparalanıp boyanıcaktı :) öğrenci olunca üstüne düşmedim 91 model araba sonuçta boyansada bişi değişmicekti :)

300 Liraya komple boyamı? Valla süpermiş, ben ancak 4 parç boyatabiliyorum o fiyata

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

300 Liraya komple boyamı? Valla süpermiş, ben ancak 4 parç boyatabiliyorum o fiyata

ama fırın değil tabi ancak pis bir yer değil yani boya lekelenmiyor, 50 liraya 4 tane 17 jant boyatmıştım, fiyatlar neden uygun, birinci hatır gönül, 2ncisi uluborlu yani imkanlar süper değil ve adam müşteri bulmuşken kaçırmak istemiyor, 3 parça boya olayında renk tutturamadıgından abi 50-100 lira verip tampon 2 parça çamurluk boyamayalım (renk tutmicak demiyor) 400 lira ver komple boyayalım diyor bana komple 300 demişti baya boya işi gördük yardım ettim ufak tefek falan, o fiyatı duyduktan sonra piyasada abi 1000 liradan aşşa olmaz kurtarmıyo diyenlere gülmekten başka birşey yapmıyorum >:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dükkan mülkmü kiramı, vergi ne veriyor, işçiliği ne kadar vs vs  düşündükten sonra fiyatlar arasında oynama olması muhtemel....

kira ama aylık 100TL anca veriyor elektrik aboneliği yok sadece su faturası ödüyor, kendi evi var maddi sıkıntısı yok 30km2 lik alandaki tek oto boyacısı yani müşteri potansiyeli çok
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...