Jump to content

Mazda Büyük İndirime mi Girmiş ?

sezerizim
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Ali

4

• Gökhan

16

• sezerizim

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Satış politikası doğru olan bir firma focus gibi bir rakibin karşısına bu fiyat ile mazda3 dizel çıkarmaz satış politikası sağlam olsa benzinliyi bu kadar pahalıya satmaz aslında arabalar hak ediyor ama ülkemizde tutmuyorsun lancerı düşünün adam bir reklam bir güzel fiyat satışları nasıl yükselişe geçti leon bir reklam güzel fiyatlar sonra satış patlaması darısı mazdanın başına ama zor zor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başka bir konuya yazdım sanırım, yiğidi öldür hakkını ver, Mermer zamanında Mazda fiyatları böyle değildi, hem sınıfında en ucuzdu, hem de en dolu arabaydı Mazda 3...

Kendileri geliyor, distribütör aradan çıkınca fiyatlar düşer sandık, tam tersi oldu, daha boş arabalar daha pahalıya satılmaya başlandı, anlayamıyorum ben bu işi... Yani Focus falan hikayeydi o zaman...

Reklamların bedeli fiyatlara yansıyor haliyle, ben sizin yerinizde olsam bu kadar reklam meraklısı olmazdım...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi ben kendi adıma konuşayım reklam meraklısı normalde mazdanın olması lazım sonuçta bizim cebimize giren bir para yok fakat adamların bu konuya ciddi anlamda el atması lazım her zaman örnek veriyorum leon, lancer adamlar reklam yaptı sattı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali bize ne Mazda'nın çok ya da az satmasından, bilen bilir ya da bilmez, alan alır ya da almaz, biz müşteriyiz, Mazda'nın hissedarı ya da personeli değilizki...:D

2 tane sıfır Mazda aldım, üçüncüsünü de alacak olsam şartlarıma uyarsa önce Mazda düşünürüm ama bu fiyatlar/donanımla, hele 3 için bu motor ve şanzımanla hiç şansları yok benim açımdan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

....şartlarıma uyarsa önce Mazda düşünürüm ama bu fiyatlar/donanımla, hele 3 için bu motor ve şanzımanla hiç şansları yok benim açımdan...

Aynı fikirdeyim abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşmez kalkmaz bir Allah. Ne yapalım bir süre fetret devrini yaşayacakmışız. Ama Selman abiyi Renocu yaparsam süper olacak. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar sızamazsın Abi içimize.. Yani herhalde sanırsam galiba..

Göreceğiz. İlk çatlakları verdiniz bile.

Örneğin Selman abi, Gökhan, İbram zaten gitti. Daha duuur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında arabalar dolu fakat fiyat olarak biraz yüksek sınıfındaki araçlar ile kıyaslama yaptığımız zaman özellikleri gayet yeterli tek eksiği motorunun yenilenmemesi eski kasanda kullandığın motoru neden yeni kasanda kullanırsın vw kullan tamam ona itirazım yok fakat ek motor seçenekleri koy baya karışık ne yapmak istediklerini ben anlamadım bakalım ileri zamanlarda görüceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başka bir konuya yazdım sanırım, yiğidi öldür hakkını ver, Mermer zamanında Mazda fiyatları böyle değildi, hem sınıfında en ucuzdu, hem de en dolu arabaydı Mazda 3...

Kendileri geliyor, distribütör aradan çıkınca fiyatlar düşer sandık, tam tersi oldu, daha boş arabalar daha pahalıya satılmaya başlandı, anlayamıyorum ben bu işi... Yani Focus falan hikayeydi o zaman...

Reklamların bedeli fiyatlara yansıyor haliyle, ben sizin yerinizde olsam bu kadar reklam meraklısı olmazdım...:D

Selman abi

en basiti zaman geçtikçe her yeni gelen araçlarda birşey eksiltiyorlar. en güzel örnegi kumandadan camlar kapanmıyor kaldırmışlar.. yarın yağmur sensoru de kaldırır bunlar.. iyiye gidecegine küçücük şeylerin hesabını yapıyorlar.. kaybeden mazda olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi

en basiti zaman geçtikçe her yeni gelen araçlarda birşey eksiltiyorlar. en güzel örnegi kumandadan camlar kapanmıyor kaldırmışlar.. yarın yağmur sensoru de kaldırır bunlar.. iyiye gidecegine küçücük şeylerin hesabını yapıyorlar.. kaybeden mazda olur

Haklısın Selim, bu dikkat çekici hal almaya başladı. Millet özellik eklerken, Mazda traşlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avrupanın  Amerikanın yıllardan beri kullandığı özellikleri biz yeni kullanıyoruz.. Sanki yeni bir özellikmiş gibi mukafatmış gibi bize sunuyorlar bizde bununla avunuyoruz. Bluetooth özelliği yıllardır var ama bunun da pazarlığı yapılıyor..Bluetooth taksan 20 dolar maliyet olur ama bize sanki cok buyuk bir olaymıs gibi finanse ediliyor..Mazda böyle küçük hesaplar yapmamalı Mazdaya yakışmıyor hiç. Kasa değişti motor değişmedi konusuna daha hiç değinmiyorum .. o daha beter içler acısı. İllaki Türkiye geriden gidecek. Alternatif Mazda motor seceneklerinin alası Avrupada var ama bizde yok. Acaba arabanın kasası 2. kalite olabilir mi? Avrupdaki kasanın kalitesini bilmiyoruz ki kıyaslıyalım. Elimizdeki ile Avunuyoruz belki de...Çok mu eleştirdim arkadaşlar yanlışım varsa yanlış diyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...