Jump to content

Yeni Araç

Murat b

Hangi araç  

28 oy

1. 1. Hangi araç

• Mazda 3 otomatik. Fiyat 40.000 TL den başlıyor
      28
    • Kia Ceed otomatik Dizel Fiyat pazarlıkla 38.000 TL den başlıyor
      3
    • hyundai i30 otomatik Dizel Fiyat 43.000 TL den başlıyor
      1
    • Ford Fiesta 1.4 otomatik
      1
    • Seat Leon DSG Dizel 105 Hp 47.000 TL den başlıyor
      3

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 130
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
  • 2 hafta sonra ...

Fiat Brava Multijet otomatik kullanan yada bu araç hakkında bilgisi olan var mı?Aracın tipi eh işte.120 beygir 300 tork barındıryor.Aracın 2. eli zayıf anladığım kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef pek bilgi sahibi olduğum bir araç değil. Bir arkadaşım Fiat yetkili satıcısında çalışıyor ama ondan bilgi alsak malım kötü demez şimdi :D

Araç hakkında olumlu görüşler var internette.Fakat ne kadar güvenilir bilemiyorum.Zaten bu gidişle yeni kasa Mazda 3 alıcam galiba. huyu suyu nedir biliyorum.Temiz 2.el bulursam alıcam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ford focus otomatik kullanan var mı?

Sakın özellikle Focus dizele yanaşma ( 2.el için ) . Ortağımda var Ghia sağlam bir arıza yaptı garanti bittiği halde ücretsiz hallettiler. 2005-2008 arası olan dizel otomatikler sorunlu  2008'den sonra da dizel otomatik focus yok sanırım.

Ama özelliklerini söyleyim, Triptonic yani manuelde kullanılabiliyor, 6 ileri otomatik vites ,ist içi 7 lt yakıyor , yerden yüksek jeep hissi veriyor, yol sesi içeri bana göre az geliyor.Benim Opelden daha iyi yol tutuşu. Ben beğeniyorum sorunu haricinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sakın özellikle Focus dizele yanaşma ( 2.el için ) . Ortağımda var Ghia sağlam bir arıza yaptı garanti bittiği halde ücretsiz hallettiler. 2005-2008 arası olan dizel otomatikler sorunlu  2008'den sonra da dizel otomatik focus yok sanırım.

Ama özelliklerini söyleyim, Triptonic yani manuelde kullanılabiliyor, 6 ileri otomatik vites ,ist içi 7 lt yakıyor , yerden yüksek jeep hissi veriyor, yol sesi içeri bana göre az geliyor.Benim Opelden daha iyi yol tutuşu. Ben beğeniyorum sorunu haricinde.

Benzinlisini(Focus) kastetmişdim.Dediğinde haklısın.Dizel Focus lar problrmli.Hatta şanzuman üreticisi ile Mahkemelikler diye duydum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Evet arkadaşlar.Ankette çıkdığı gibi bende Yeni Mazda 3'e karar kıldım.Şu an 2-3 aracın peşindeyiz.İnşallah onlardan biri olacak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaç kişiyle peşindesiniz? :D Destek lazım mı? :D

Birbirinden bağımsız ekipler kurdum.Sağdan soldan arabasını satanları ucuz fiyat teklif edip sinirlerini bozuyoruz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birbirinden bağımsız ekipler kurdum.Sağdan soldan arabasını satanları ucuz fiyat teklif edip sinirlerini bozuyoruz :D

Kesin başlarında Kadir vardır. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorsun sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesin başlarında Kadir vardır. :D

Nerden bildin :D

Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorsun sanırım :D

Buda iyimiş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir