Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vaaaaw... Veli abi parlıyorsun  :o

Hayırlı olsun yeni smokinin.  :clap:

Seçkin diye bir kademe olduğunu bilmiyordum.

Sağolasın Olgun, ben de bilmiyordum bu kategoriyi, kızarınca fark ettim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nickimin altındaki renk kızarınca fark ettim... Ne ara 10 bin oldu şaşırdım... Tebrikler... :P

Abi hayırlı, uğurlu olsun. Allah bleklerine ve parmaklarına zeval vermesin. :)

Bu arada forumda ki ilk ve tek "Seçkin" üyesin.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi hayırlı, uğurlu olsun. Allah bleklerine ve parmaklarına zeval vermesin. :)

Bu arada forumda ki ilk ve tek "Seçkin" üyesin.  :tey:

Teşekkürler İlhan, galiba öyle çünki forumda aradım beyle "seçkin" kimselere rastlamadım... Oğuzhan haklı, kimse tutamaz beni...  :P

Veli abiyi bu saatten sonra tutamazlar söylüyorum :D :D

:tey:

Seçkin'im ben artık, hem de forumda tekim...  :fiuw:

Şimdi bana bulaşan başka bi türlü yandı demektir.

:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alem adamsın Veli abi Vallahi... Nce 10 000 lere inşallah... Yazdıklarının tamamını kitap yaptırıp basım yayın işine girmeyi düşündün mü abi  :D

Forum sponsorluğunda tabi  ;)  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alem adamsın Veli abi Vallahi... Nce 10 000 lere inşallah... Yazdıklarının tamamını kitap yaptırıp basım yayın işine girmeyi düşündün mü abi  :D

Forum sponsorluğunda tabi  ;)  :2funny:

Sırf forum değil, hayat tecrübemi yazsam yine best seller olur Olgun... Bak cümle içinde "yine" dedim dikkat et...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sırf forum değil, hayat tecrübemi yazsam yine best seller olur Olgun... Bak cümle içinde "yine" dedim dikkat et...

:D

O da güzel abi  :)

Peki var mı denemişlik, Mazda oto konusunda artık ispatlı bilgin var abi. Hiç düşünüyor musun kitap , derleme vs Mazda oto ile ilgili abi? Tutulur bence...Mazdanın İlk aracından bu güne kadar olan tüm modellerin kullanım kitapçığı mı dersin, Motor mu dersin....  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nickimin altındaki renk kızarınca fark ettim... Ne ara 10 bin oldu şaşırdım... Tebrikler... :P

Foruma ilk üye olduğumda 7.000 lerdeydin abi  :) Çok hızlısın Maşallah  :)

Nice 10.000'lere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak              38568

Selman            17761

Mücahit            15444

Gökhan            13166

MuRDoC_111    10495

domestos        10011

Böyle bir durum var mesaj sayılarında Veli, 5.lik çok kolay, Gökhan böyle giderse 4.lük kolay, 3 yerinde sayıyor o da kolay, 2.lik orta vadede, 1.lik imkansıza yakın, o bir bot.... :D

Tebrikler.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O da güzel abi  :)

Peki var mı denemişlik, Mazda oto konusunda artık ispatlı bilgin var abi. Hiç düşünüyor musun kitap , derleme vs Mazda oto ile ilgili abi? Tutulur bence...Mazdanın İlk aracından bu güne kadar olan tüm modellerin kullanım kitapçığı mı dersin, Motor mu dersin....  ;D

Ben işin esprisindeyim Olgun, forumda ve gerçek ortamlarda ne cevherler var beni üçe beşe katlayacak, benimkisi sadece gördüğüm bildiğim ve duyduğum tecrübeleri ihtiyacı olanlara aktarmak, kitap yazma noktasında olsam önce gider özel bir servis açarım... ;) Mazda'nın Z'sini ters yapar korsan yetkili servis yaparım... :D

Oğuzhan; kahramanlar fazla gizlenmiş ki; hiç göremiyoruz... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun da seçkin olmuş  :tey:

Üşenmemiş, yememiş içmemiş benim konumumu çalmış... Neyse; taklitler asıllarını yaşatır diye bi geyik var ya, işte ondan... :D

Çakma "seçkin"

:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar " Katılımcı mı seçkin mi " şeklinde görülecekti. Sonra bu şekilde daha karizma durur diye böyle yaptım amma Veli abi kızarsa (Adam emek vermiş kaç yıl seçkin olacağım diye , biz konuyoruz hop diye yan sanaayi ) hemen düzeltirim  8:)  :nazar: iyi oldu iyi...

Sessiz ler de sinema ekleyebilirler mesela  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun güzel fikir tebrik ediyorum:) Aynı zamanda katılımcısında Veli abi gibi sadece seçkin değilsin :D

Sagol hocam, iyi oldu Vallahi Photoshop yok iş yerimde. Paintle ancak bu kadar oldu  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...