Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burada sizin mesaj sayılarınızın yanında, birazcık küçük kalıyor ama :) Bu gün trafik cezası filan derken ağzım tatlansın dedim. Bu mesajla beraber 1000 Olduk. Daha nice hep beraber, bin ve katı mesajlara inşallah. Allah mesajlarınızı eksik etmesin. :

post-6837-14169528892_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bu arada, yaz yaz 260'tayım yahu! Ne iş bu??? Bu site bozulmuş arkadaşlar, arızalı, arızalı!!! Yeni takometre lazım...

Sayacın sana kesin gıcıklığı var abiciğim... Bak ben bile zırt diye bini geçmişim...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gel anlaşalım şunu x100 yapalım! Bir ay içerisinde de 50 yazıyı geçersem + 100 bonus! Eğer kabul etmezseniz gider Toyota sitesinde yazarım!

Abi senin yazdıkların x10 yapmak lazım muhteviyat sağlam gerçekten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bunlar seni kesmez bence sen makale yaz , kimsenin olmadığı bir alan :D

Cidden düşünürsen sana öyle bir köşe hazırlayalım, böylelikle yazıların kaybolmamış olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa Usta diye bir köşe mi olacak? Onno Usta'ya habire, üşenmeden sordukları gibi 'Abi benim motoruma program atsak kaç beygire çıkar?' gibi sorular gelmeyecek değil mi?

Ya da Mustafa Abi'nin köşesi mi? Ergenlik problemi olanlar da mı bana yazacak? 'Sevgili Abi'cim ben bir kızı sevdim....' gibi mektuplar gelmeyecek değil mi?

Zaten benim vücut anatomim köşeye uymaz, bana oval bir yer lazım. Boşver, zaten Ardıç kuşu severler derneği de karşı çıkar!

Atalarımız ne demiş; 'Köşe olabilirsin ama Köşe'nin ruhuna sahip olamazsan Köşe'yi çizdirebilirsin!'

Abi bunlar seni kesmez bence sen makale yaz , kimsenin olmadığı bir alan :D

Cidden düşünürsen sana öyle bir köşe hazırlayalım, böylelikle yazıların kaybolmamış olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Teşekkürler, hep beraber sağlıkla sıhhatle inşallah.

Zaman gerçekten  su gibi geçiyor. Şu an itibari ile, foruma üye olalı, 394 gün, 5 Saat, 5 dakika geçmiş. :)

Bu arada bu gün bitmiyor yaaa...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...