Jump to content

Ön Cam Isıtıcı

manovar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şöyle anlıyorum, benim araç manuel olduğu için ön cam ısıtıcı var, sizin aracınız otamatik olduğu için öncam ısıtıcısı yok, sanırım fiyat yükseltmemek için bazı kısıtlamalar yapmışlar otom.lerde. 2010'larda olan bizde olmayan öne çıkan belirgin donanımları merak etmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anahtardan sunroof ve cam acip kapama bence o ladar da gerekli bir sey degil eksikligini hissettigim tek sey aynaların anahtarlarla kapanıp açılmasi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama başka bir başlıkta otomatik viteste ön cam rezistansı olmamasının sebebi maksimum elektrik yükünü aşıyor otomatik şanzıman, yeni tesisat yerine de yük çekecek bir şeyleri iptal etme yoluna gitmişler falan diye hatırlıyorum. Ama işkembeden de olabilir bu.

Ve dizel impressive'de sunroof yok, o tamamen saçmalık :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mersinden_Ersin :

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama başka bir başlıkta otomatik viteste ön cam rezistansı olmamasının sebebi maksimum elektrik yükünü aşıyor otomatik şanzıman, yeni tesisat yerine de yük çekecek bir şeyleri iptal etme yoluna gitmişler falan diye hatırlıyorum. Ama işkembeden de olabilir bu.

Ve dizel impressive'de sunroof yok, o tamamen saçmalık :) 

aracım otomatik ve ön cam ısıtmanın konforunu yaşıyorum ersin :)  bence maliyetten kırpma amacı taşıyan bir uygulama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Mehmet Özdemir :

aracım otomatik ve ön cam ısıtmanın konforunu yaşıyorum ersin :)  bence maliyetten kırpma amacı taşıyan bir uygulama.

İşkembeyi severim, arada bi sallarım :D Canım da işkembe çekti kar yağıyor diye lastik testine çıktım 150 km yaptım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Merhabalar arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra (1998 / 1.8 o.v. Familya mı satmıştım) 2011 Mazda 3 impressive ile tekrar aranıza katıldım. Ön cam rezistansı ile ilgili bir sıkıntım var. Malumunuz iki bölüme ayrılmış cam. Düğmeye bastığım zaman yolcu tarafı çözülüyor ancak sürücü tarafı çözülmüyor. Sigortalarını kontrol ettim bi sıkıntı yok. Acaba soketi falan çıkmışsa nereden kontrol edebilirim? Yardımcı olabilecek, fikir verebilecek olanlara müteşekkirim. İyi forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...