Jump to content

Yeni Jetta & Yeni Mazda 3

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Alicim aralara bir-iki nokta koysaydın. Hiç bişey anlamadım yazdığından.

Abi yoğunluktan dolayı böyle yazdım şimdi düzeltiyorum hemen dışlamayınD:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Gökhan

11

• grk41

4

• Xman

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu VW nin web siteside Mazda nınkinden beter yani, al birini vur ötekine, nasıl tasarım yapıyorsa adamlar aradığını bulmak için debelenip duruyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

allah beni bir daha VW markasına ait herhangi bir modelle karşılaştırmasın ... binmek de nasip olmasın... diğer marka ve modeller nasip olsun ama VW asla...

alırsam da ki eylül 2011 gibi görünüyor, MAZDA 3 dizel alacağım. jettaya binmek, denemek gibi bir düşüncem olmadığı gibi allah yazdıysa bozsun diyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok para-az donanım

VW in özü budur :) ama teknolojisine birşey diyemem. En son kullandığım VW rahmetli babamın 97 model Polosuydu ve namussuz o zamanın en güzel arabalarından biriydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sitenin dizel otomatik sevdası sayesinde google da "dizel otomatik" aramalarında ilk sayfada çıkıyoruz :D

yine de beğendiremeyiz :)

önceleri dizel yoktu diyordu herkes, dizel geldi.

sonra çok pahalı dediler,  düşürdüklerinde sonraki bahaneyi biliyorum ben, donanım düşük diyeceğiz :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden bu kadar istemiyorsunuz Vw almak sonuçta bazı model ve motorları başarılı.

çok dert çektim ve siteye baktığımda halen sıkıntı çeken bi ton insan var. aynı sıkıntılar ve artan sıkıntılar. başarısı kendinin olsun. dizel mazda 3'ümü alırım keyfime bakarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdanın beygirleri iyi koşuyor :D Yada diğerleri beygir diye eşşekleri yutturuyorlar bize :2funny:

ahaha çok haklısın valla :) 

bence 105 beygir olayına çok takılmamak lazım , araç gerçekten iyi gidiyor. ben çok zor beğenen biri olarak mazda 3 ü herşeyiyle beğendiğimi söyleyebilirim :)

vosvos da dsg'den ağlayanları görünce insan zaten soğuyor direk. yani  sıfır alıyorsun ki kafan rahat etsin, servis servis gezmeyesin. mazda öyle olsa direk soğurum arabadan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya elde beygir ve tork az olunca tasarımcı seçim yapmak zorunda kalmış bence, vites oranlarını da yğksek hıza göre ayarlamış gibi bence. Yani 120-200 arası hızlanma 1.6 motor bir araç için gayet iyiyken (benim için), yokuş çıkarken 1. vitesten 2. vitese atınca aracın acı çekmesi üzücü (tabii ki yine benim için :) ) Ne biliyim hani motor VW'nin antiteknolojik ama son derece dayanıklı olan 8 valf 102 bg. lik efsane motoru olur anlarım ama değişken valf zamanından tutun da çok noktalı enjeksiyona kadar bilimum teknoloji var motorda... di mi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya elde beygir ve tork az olunca tasarımcı seçim yapmak zorunda kalmış bence, vites oranlarını da yğksek hıza göre ayarlamış gibi bence. Yani 120-200 arası hızlanma 1.6 motor bir araç için gayet iyiyken (benim için), yokuş çıkarken 1. vitesten 2. vitese atınca aracın acı çekmesi üzücü (tabii ki yine benim için :) ) Ne biliyim hani motor VW'nin antiteknolojik ama son derece dayanıklı olan 8 valf 102 bg. lik efsane motoru olur anlarım ama değişken valf zamanından tutun da çok noktalı enjeksiyona kadar bilimum teknoloji var motorda... di mi..

Hocam sizin bu beyaz Mazda 3 emek eski 75.sokaktamı park ediyor akşamları?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkswagen pahalı bir marka belki Mazdayla çok artı eksi çıkar karşılaştırsak ama Doğuş grubu gibi güçlü ve işi bilen birinin elinde olduğu için çatır çatır satıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

VW dün itibariyle yeni jetta ve yeni passat dışında ( zaten fiyatları yeni belli olduğundan ) tüm modellerine zam yapmış. Bazı modelelrde zam 4000 lirayı geçiyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim fikrimi soracak olursanız eğer,öyle wv,reno,fiat gibi yollarda çok görünen bi araç olmasın mazdacıların kullandıkları araçlar.Yukarda belittiğim markaların çoğu Rent a car arabası zaten.adım başı görüyosunuz.Ama bizimkileri çok nadir görüyosunuz.Benim bulunduğum beldede sadece bende var mesela mazda 3 hb.Açıkcası buda benim hoşuma gidiyor yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ford Focus sedan ve Renault Megan sedan bu ikisi direk firma arabası. Bizim bankanın tüm hizmet araçları reno megan, ilça firmaları, şirketler vs.. araba beyazsa ve dizelse bilinki %90 firma arabasıdır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...