Jump to content

1991 Mazda 626 1.6 Sol Ön Kapı İç Döşemesini Arıyorum...

dba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar...

Aracımın sol ön kapı iç döşemesindeki kol dayaması zamanla çatlamış içine çökmüş. Ben aldığımda böyle idi. Kolumu oraya koyamıyorum. Resimdeki döşeme sağ ön kapı döşemesi. Bunun aynısını ama sol ön kapı için olanını arıyorum?

Sol ön kapıma ait 3 adet fotoğraf ekledim.

post-5245-141695282692_thumb.jpg

post-5245-141695282695_thumb.jpg

post-5245-1416952827_thumb.jpg

post-5245-141695282703_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tür aradıgınız parçaları site içerisinde "Alınık" adlı bölüme taşırsanız, alıcı ve satıcı memnuniyeti daha başarılı olur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkmacılardan bulabilirsiniz yada Okan bey'e şase numarasını iletin sıfırını almak bile mantıklı gelebilir bir diğer seçenek çok kötü değilse kırılan yer onarılabilir :)

İçini köpükle doldurup üstünden kaplama yapıyorlar gayette güzel duruyor ama tabi maliyetini bilemiyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımdaki kapı içi döşemesindeki problemi gösteren 3 adet fotoğraf ekledim. Okan beye şase numarasını ilettim. Resimdende görüleceği üzere Bu çökük onarılabilirmi?

iyi forumlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımdaki kapı içi döşemesindeki problemi gösteren 3 adet fotoğraf ekledim. Okan beye şase numarasını ilettim. Resimdende görüleceği üzere Bu çökük onarılabilirmi?

iyi forumlar....

içine düz bir konturplak sunta gibi birşey koymanız lazım ancak iyi ayarlamalısınız yani ilk fabrikadan çıktığı gibi orası komple düz olucak şekilde, ardından içine komple bal köpüğü (bildiğimiz sarı köpük) tamamdır, bir döşemeciden de biraz vinnex alıp bali ve saç kurutma makinası ısıta ısıta yapıştırdınız mı tamamdır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Çıkmacılardan bulabilirsiniz yada Okan bey'e şase numarasını iletin sıfırını almak bile mantıklı gelebilir bir diğer seçenek çok kötü değilse kırılan yer onarılabilir :)

Yazmayı unutmuşum okan bey kapı iç döşemesinin yenisini iskontolu olarak 1000+kdv'ye getirebileceğini yazmış. Kendisine ve ilgisine teşekkür ettim. ,rakam bana çok yüksek. Çıkmasını arayacam bulamazsamda forumda yazdıklarınız üzere kendim yapmaya yada yaptırmaya çalışacam.

iyi forumlar... teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

sahibinden.com da hasarlı araçları söküp satanlara bakın oralarda 1-2 tane de bu araçtan var.iletişime geçerseniz birşeyler çıkabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...