Jump to content

Aracımı Yeni Aldım, Önerileriniz ?

joys_eftelya
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yeni aldım ve ilk defa kullanıyorum mazda 3.

1.hangi yağı kullanmam gerek

2.amortisör çok pahalı dışardan taktıracam ne önerirsiniz

3 ön direksiyon altından yani konsol da bi ses var şıkır şıkır sanki bozuk para gibi bozuk yolda geliyor sebebi ne olabilir.

yardımçı olursanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay be milletin yere göğe sığdıramadığı Focus parçalarını bizim guzulara takarken "yan sanayi" diye düşünüyoruz. Bak şimdi bir daha sevdim guzuyu. İnip kapalıya mı bıraksam gecenin bu vaktinde. Silivri bu gece çok soğuk.

Bu arada hayırlı olsun hocam.Yağ konusunda fikir verebilirim sadece. 10-40 bizim araçlar için uygun ama 5-40 veya 0-30 gibi tam sentetik yağlar da fena olmaz hani. Özellikle kısa mesafe kullanıyorsan. Gerçi Hatay sıcaktır 10-40 yeter size.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni aldım ve ilk defa kullanıyorum mazda 3.

1.hangi yağı kullanmam gerek

2.amortisör çok pahalı dışardan taktıracam ne önerirsiniz

3 ön direksiyon altından yani konsol da bi ses var şıkır şıkır sanki bozuk para gibi bozuk yolda geliyor sebebi ne olabilir.

yardımçı olursanız sevinirim

1-  10/40 yağ

2- Bende değiştirdim.Ford Focus amortisör birbir aynı(Orjial).Ford parçası alırsan daha ucuz olur.Ben çıkarıp karşılaştırdım.Üretim fabrikası dahi aynı

3.Bilemiyorum.Bağzen arabanın içine koyduğumuz ıvır zıvarlarda yapabiliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar aracın evveliyatı demişsiniz.mazda 3 2005 model dcnamic manuel vites.o zaman yağı 10-40 alacaz amortisörüde focus amortisör alacaz seside artık araya araya bulmaya çalışacaz.yalnız bi sorum daha olcak bu patinaj çekerken bi ışık yanıyor dfc mi ne patinajı engellemiyor ne işe yarar bu meret

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yol sesini çok içeri alır bu meret, özellikle stabilize yollarda, "Bu ne lan" dersiniz...:D Normaldir, çaresi Ziebart gibi yerlerde full alt yalıtım yaptırmak, o da kısmen faydalı olur... Yani o ses konsoldan falan değil ön tekerlerden geliyor büyük ihtimalle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Yol sesini çok içeri alır bu meret, özellikle stabilize yollarda, "Bu ne lan" dersiniz...:D Normaldir, çaresi Ziebart gibi yerlerde full alt yalıtım yaptırmak, o da kısmen faydalı olur... Yani o ses konsoldan falan değil ön tekerlerden geliyor büyük ihtimalle...

Evet evet full yalıtım gerekiyor. Bu yalıtım ziebart ta bol malzemeli yapılıyor. Memnun kalacağını düşünüyorum. Hem yalıtım yapılan bölgelerde pasa karşı da aracın korunmuş oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...