Jump to content

aksesuar

muhammet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar be yenı bır mazda 3 at aldım ve ılbasında teslim alacağım ankarada tavanına cam gorunumlu filim ve bazı aksesuarlar yaptırmak istıyorum bana elinizde bulunan resın ve tavsıyelerınızı beklıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhammet bey, site içerisinde genel olarak yaptırmak istediklerinizin resimleri mevcut diye hatırlıyorum site içinde arama yaparsanız "Modifiye" başlıklı konu altında rahatlıkla ulaşabilirsiniz, ekstra olarak yazarken kelimeleri doğru ve tam harflerle yazabilirseniz karşı taraf için daha anlaşılır ayrıca güzel Türkçe'mizi bozmamış oluruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

arkadaslar be yenı bır mazda 3 at aldım ve ılbasında teslim alacağım ankarada tavanına cam gorunumlu filim ve bazı aksesuarlar yaptırmak istıyorum bana elinizde bulunan resın ve tavsıyelerınızı beklıyorum

ankarada ben Gmg garage da yaptırdım Mat siyah kaplama gerçekten işçilikleri 10 numara tavsiye ederim her yere yaptırma sor soruştur internetten bak adamlar neler yapmışlar birkez yaptıracaksın içine sinsin sonra nefret edersin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift egzos uğgulamasını buradan görebilirsiniz.

[smg id=5755]

Çok güzel olmuş.

Nerde ve nasıl yaptırıldı ne kadar masraf gitti merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende istiyordum ama arabam siyah.Ne yapıcam :D

Beyaz yap abi :):D

Çok güzel olmuş.

Nerde ve nasıl yaptırıldı ne kadar masraf gitti merak ettim.

Bunu yaptıran arkadaş Ankara da oturuyor ve orada yaptırmış. İstanbul'da yapan yerler söyleyebilirim ama İzmir için hiç bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...