Jump to content

2011 Motorlu Taşıt Vergileri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kasko bedeli 9800tl ise %5'i  490tl yapıyor. Bu rakamdan yüksek ödediyseniz yukarıdaki işlemleri yapmak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

16

• Gökhan

13

• S.Halilduru

13

• Xman

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben siteye ulaşamayınca taksitle ödeyemedim, peşinen Garantiden ödedim :D Yumurta dayanınca aklına gelirse olacağı bu ama ödedim kurtuldum :D 438 TL :D İLk taksit :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternet sitesi deyince ben İVDB yi diyosun sandımdı :)

Evet onu kasdettim, cümlenin devamında da Garantiden ödedim dedim :D Şimdi daha bir hak ettin macunu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gel Abi sana CardFinans verelim ;)

Hiç işim olmaz, zorla kart gönderdiler direk iade ettim. Hele bir sorun istiyor muyum diye. Şimdi de Fortis arayıp duruyormuş evi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kasko bedeli 9800tl ise %5'i  490tl yapıyor. Bu rakamdan yüksek ödediyseniz yukarıdaki işlemleri yapmak gerekiyor.

savaş abi bende yüzde beş üzerinden hesap ediliyo zannediyodum ama aracın farkına göre değişiyomuş diye duymuştum acaba ne kadar doğru

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bütün kredi kartları 5 taksit yapıyor, ellerini vurmuşken 6 taksit deselerdi de 12 ay MTV ödeseydi vatandaş....:D

Devletimiz sağolsun...

ben ödemeyi yaptım dilekçe versem dikkate alırlarmıki

ben ödemeyi yaptım dilekçe versem dikkate alırlarmıki

ödeme yaptıysan iş bitti temmuz vergisinde dilekçe ver.2011 yılı temmuz vergisi diyerek,ozaman indirimden yararlanırsın
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

2011 yılı ikinci taksit sonu yaklaşıyor.

31 Temmuz Pazar gününe denk geldiği için 1 Ağustos Pazartesi günü de ödeme yapılabilecek.

Unutmayın :)

Teb, Auto King oto bakım ve koruma hizmetlerinde %50 indirim yapıyormuş. Böyle bir indirim kazandım :)  Tabi kullanmayacağım, kullanmak isteyen olur ise haberleşelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam işte Burak, geçen sefer taksitle işimizi görmüştük. Bu sefer aynı diye saldırdık, ama taksit yokmuş. Mecbur tek çekimle karttan yaptık ödemeyi. En azından 1 ay erteledik hesabı. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kim :o

Finansbank geçmiş aylarda yapıyordu. Sabancı'dan bir arkadaşla bugün konusu geçti konuştuk Yapı Kredi varmış ve hep 5 taksitte ödüyorum ben dedi. Bank Asya 3 taksit yapıyor. Ben kullanıyordum.

Bildiklerim bunlar Gökhan Abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...