Jump to content

MP3 Araç Kiti Hakkında

Guest maho2582
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• SWeeT6six6

11

• mazdamx-5

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

www.mazda.com.tr

Mazda6=Direksiyondan Kumandalı BOSE Radyo / CD Çalar (6'lı Önden Yüklemeli )

Mazda3=Radyo / 6'lı CD Çalar

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya amma uzamış muhabbet,Mazda 3 ve Mazda 6 da aynı sistem kullanılıyo,sadece Mazda 6 nın ses sistemi Bose olay bu  ;)

hakkaten amma uzamış daha öncede dediğim gibi m3 ler zorlarsanız 7.cd yide alıyor :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya amma uzamış muhabbet,Mazda 3 ve Mazda 6 da aynı sistem kullanılıyo,sadece Mazda 6 nın ses sistemi Bose olay bu  ;)

Volkan kafa karşıştırdılar yaa. Ben de öyle biliyordum sonradan yok Mazda 3 te tek patlar var dediler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest maho2582

ya arkadaşlar şimdi bende birkere o 290 ytl siniri varya o yüzenden bile gözümü kırpmadan tesisat ile oynarım

bilgisayar da yazılan cd`leri bile okumuyor servis sadece orginal cd kullanabilirsin dedi offf ya ben en iyisi bir

i-pod kiti sipariş vereyim bu gelecek günlerde bakalım onuda becere bilecekmiyim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya arkadaşlar şimdi bende birkere o 290 ytl siniri varya o yüzenden bile gözümü kırpmadan tesisat ile oynarım

bilgisayar da yazılan cd`leri bile okumuyor servis sadece orginal cd kullanabilirsin dedi offf ya ben en iyisi bir

i-pod kiti sipariş vereyim bu gelecek günlerde bakalım onuda becere bilecekmiyim..

Bunlar CD lerde olabilecek şeyler. Tek problem 290 YTL ödemene rağmen sorunun giderilmemiş olması.

Orjinal CD meselesi hikaye. Benim evde 91 senesinden kalma bir Sony cd playerim var. Onda da ayni problem olustugunda serde elektronikcilik oldugu icin acip kurcalamis bir sure daha idare etmesini saglamistim ama bu cihazlar cok hassas olduğu için bu tür müdahaleler kısa süreli çözümler oluyor. Tabii kısa bir süre sonra kafasini değiştirttim ondan sonra da önüne ne gelirse okur oldu. Bence okuma mekanizmasinin değişmiş olması gerekir ki bu durumda eski performansına kavuşur. Ne işlem yaptiklarini kesin olarak biliyormusun ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan kafa karşıştırdılar yaa. Ben de öyle biliyordum sonradan yok Mazda 3 te tek patlar var dediler :D

Bana geldi bu laf galiba Burak abi. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...