Jump to content

Akaryakıttaki acı gerçekler..

serdar471
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aslında yapılabilecek çok şey var ama bir türlü birlik olunup tepki verilemiyor..

bu konuda çok pasifiz...

bence çok pasif değiliz, ama yapılabilecek ne var tam emin değilim.

Alem fm de Nihat Sırdar kendini kandırıyor ve zaten bunun adına eğlence diyor. Araç flaşörlerini yakmakla kim neyi kaybedecek veya kazanacak.Trafik zaten kilitli flaşörleri açıp veya kapatmakla ilgilsi yok. ben çoğu kişinin bunu eğlence olsun diye yaptığını düşünüyorum.

Bunun haricince bir tepki verilecek ise benzin almamak dolayısı ile devletin alacağı vergiyi vermemek olması lazım. Bunu nasıl yapacağız peki ? Ben sadece hafta sonları aracı kullanıyorum tamam o zaman da kullanmayayım.Kullanmayacağım 100-200km.  Şirket aracı kullanan kişiler var, iş için sürekli dışarı da gezmesi gereken kişiler var. Bunları engellemek zor adam ekmek parası için ter döküyor. Taksiciler, dolmuşçular, otobüsçüler var yine aynı şekilde. Araç kullananların bir kısmının küçük çocuğu var mecburen kullanmak zorunda kalıyor. yine bir kısmı yaşlı, hasta sakat durumdalar bu yüzden kullanıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• S.Halilduru

12

• serdar471

15

• Xman

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

protesto illaki o ürünü veya benzin i kullanmamak demek değil ki,dediğiniz gibi hayatın bir çok alanında buna mecburuz zaten..

Nihat Sırdar başlatmış bir eğlence, geçenlerde taksiciler de yapmıştı bir protesto ama katılım yine zayıf, ses getirmiyor...

Ses getirecek bir protesto şart.. :clap: :clap: :kafa: :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim milletimiz uyanık. Kimsenin günahını almak istemem ama mesela taksiciler: Eğer herkes protesto edip kontak kapatsa o zaman bi anlamı olur. Ama bunu fırsat bilip müşteri alan uyanıklar yüzünden bi sonuç çıkamıyor. Bi de onun açısından düşünün: Kontak kapatıp noolucak, araç onun değil, adam sadece şöför, eve ekmek götürmesi lazım akşam. Yani anlıcağınız iki ucu b.klu değnek. Ben; her kesimden her sektörden her gelir grubundan ciddi bir protesto olmadığı sürece, bi cacık olmayacağını savunuyorum.

çok doğru söylüyorsun..

başka türlü olmaz bu iş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ille benzin almamak degilki protesto yontemi, zaten onun bir anlami olmaz yukarida anlatilanlardan sebep. Yok mu meydanlari doldurtabilecek bir STK ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle haklısın Abi. Ama nedense hepsi susmakla yetiniyorlar, ATO bile. Bu arada Cumhuriyet mitingleri düzenleyenlerden de ses çıkmıyo hiç?!?

Kestiler hepsinin seslerini...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben diyorum 20 tl olsun

bencede olsun. o zaman zenginler kullanacak orta halli ve düşük kesim kullanamayacak. hiç olmazsa vermedikleri vergileri benzinden alalım

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zengine bişey olmaz, zengin yine zengin..

zengin yine biner arabasına...

bu sefer biz binemeyiz...

olan yine bize olur...

çünkü zengin zamlardan etkilenmiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zengine bişey olmaz, zengin yine zengin..

zengin yine biner arabasına...

bu sefer biz binemeyiz...

olan yine bize olur...

çünkü zengin zamlardan etkilenmiyor...

tamam işte onlar binsin vergi versin diyoruz bizde :) normalde verdikleri yok çünkü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam işte onlar binsin vergi versin diyoruz bizde :) normalde verdikleri yok çünkü :)

tamamda arada olanlar sana bana oluyor..

vergi veriyorsun, biraz daha ver...

aferindiyor padişah biraz daha vergi verin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...