Jump to content

Hız Limitörü Değil Devir Limitörü...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

17

• S.Halilduru

8

• honuuu

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Servisler bildiğim kadarı ile aynı yazılımı yükleyebiliyor, chip tuning yapan yerler var onlarla bir görüşün derim, benim bildiğim kadarı ile orjinal beğinle oynanabiliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yes ibocan oynanabiliyor ama her arabanınkiyle değil. mazdanın beyniyle oynayacak tek makine var Türkiye'de . o da mermerlerde bildiğim kadarıyla. mevcut cihazlar sadece ayarlarla oynayabiliyor. yazamıyor . yakın zamanda olabilir ama , kuşlar söledi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

manuelin gözünü seveyim :D bugün yine 190 gördü lpg ile :D Bir de sol şerit işgalcileri olmasa daha süper olacak ama tam eve yaklaştığım yerlerde çevre yolu iyice kalabalıklaşmaya başlıyo, mecburen yavaşlıyorum öyle olunca 130 bile 50 gibi geliyor; frenlerime ve lastiklerime de buradan maşallahı çakıyorum  :nazar: sağolsunlar buradan kurtarır dediğim yerde kurtarıyorlar yüzümü kara çıkarmıyorlar  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben otomatikte sağ elimi nereye koyacağımı şaşırıyorum valla bi garip geliyor bana, haa şehir içi trafikte on numara ona lafım yok ama ben zaten şehir içi trafiğe haftada en fazla bir kere maruz kalıyorumdur o da çok problem değil :)

Bu arada videoyu görünce nasıl üzüldüm anlatamam, yazık guzu ne güzel arttırıyor hızı 185 e kadar sonra bi anda düşüveriyor yazık valla :D

bu arada 180-185 civarı devir kaç oluyor acaba dikkat ettiniz mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aklımda yanlış kalmadıysa 180-185 km civarında devir 4500 lerdeydi,bir dahaki sefere ben de çekim yapayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu hız limitörüne, Hack, jailbreak veya Root falan yapılmıyormu acaba? :D

En iyi sen bilirsin aslında Ediz :)

Şu samsung S2 için ne dersin ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

En iyi sen bilirsin aslında Ediz :)

Şu samsung S2 için ne dersin ?

Yasaklar delinmek içindir. Software ile sınırlandırmışlar işte :D , kırılmayacak bir şey değil bence. S2 süper gerçekten kayınço almış inceledim, Bence Kadirgil'in  fiyat yedek pil ile beraber çok uygun , yani garantili almaya kalksan yedek pil ile 1800'TL'ye geliyor zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Cumartesi deneyim bakalım ne kadar yapacak daha yeni olduğu için ilk defa deniyorum ama 185 de limitöre girdi ve devirde 5000 de arabanın tek eksiği bu bence daha rahat rahat çevireceği 2000 devir varken limitörmü olur böyle sıfır almamış olsam satılık ilanını vermiştim çoktan :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi deneyim bakalım ne kadar yapacak daha yeni olduğu için ilk defa deniyorum ama 185 de limitöre girdi ve devirde 5000 de arabanın tek eksiği bu bence daha rahat rahat çevireceği 2000 devir varken limitörmü olur böyle sıfır almamış olsam satılık ilanını vermiştim çoktan :(

Sercan hoşgeldin :)

Senin araç otomatik mi ? Ben hala çözemedim hangilerinde var hangilerinde yok. Servis bana da var demişti ama yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet savaş abi benim araba otomatik çok tatlı hızlanıyor ama limitör biraz canımı sıkmış olsada halen arabadan soğumuş değilim  ;)

Savaş abi canımın sıkılmasıda bizim ekibi biliyorsun çocukların önünden gideceğimi artık peşlerinden takıp ediyor olacağım güvenlik aracı olarak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba... benim 2011 manuel henüz 20 günlük.. dün istanbul-ankara otobanda gelirken denedim... üst devirlerde çok ağır henüz.. 180'e kadar gayet seri ama sonrasında çok yavaş yükseliyor devir ve hız.. sanırım hala motor uyuyor diyeceğim ama yaptığım yok 2500 km oldu.. basmaya korkuyorum ama 210'u gördüm...

alırken hız limiti var ve 185 demişlerdi..

gerçekten var mı yok mu varsa nerde ben de merak ettim..var da biz birşeyleri zorluyor muyuz bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

hız ve devir limitörü var.

hız 185' te. motor gücüyle düz yolda bu kadar gider. gerisi yokuşlarla alakalı.

atmosferik emişli motorunuz alt viteslerde çok rahat bir şekilde devirlenir (hatta bu sınıfta pek çok araç bu kadar iyi de devirlenemez) ve 5000' i çok rahat geçer.

devir limitörü yanılmıyorsam 6250 civarında. ancak siz son viteste devir bitirmesini bekliyorsanız bunu yapabilen çok fazla araç yok piyasada..bu segmentte hiç yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...