Jump to content

Hız Limitörü Değil Devir Limitörü...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben 210 yaptım..deviri anımsamıyorum ama 6000'i geçmişti... yol uygun olsa sanırım daha da hızlanırdı... 2 hafta sonra tekrar deneyeceğim; sizlerle de paylaşırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

17

• S.Halilduru

8

• honuuu

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşlar merhaba.Bugün şehirler arası yol yaptım.Aracım mazda 3 impressive 2011 model.190 km den sonra hız kesiyor.Bu durumu bence sürücüye bırakmalılardı.Araç yüksek hızda yıpranacaksada bunu sürücü tercih etmeli.

Edit : Başlık imla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba.Bugün şehirler arası yol yaptım.Aracım mazda 3 impressive 2011 model.190 km den sonra hız kesiyor.Bu durumu bence sürücüye bırakmalılardı.Araç yüksek hızda yıpranacaksada bunu sürücü tercih etmeli.

yıpranmayla değil, daha fazla yaşamakla ilgili bir mevzuu o...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

2010 MAZDA3 İmpressive 193 dahası yok gaz pedalının altında döşemeyi delecektim nerdeyse.. bu nasıl oluyor ? hıı birde rampa aşağı sıfır asfaltta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha ne kadar hız yapmasını bekliyorsun ki ?

Fabrika verilerinin üstüne çıkmışsın. 193 yapmış veya 210 yapmış çok farkedecek bir şey yok.

Tabi beklentiler farklı olaibilir her zaman ama bu o amaçla hazırlanmış bir araç değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yanlış anlaşıldım. Ben 110 sabit giderim devamlı otobanda 120 sadece denedim burada yorumları okuyunca ben de paylaştım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Hız limitörü benim araçta da mevcut.  Bugün yol boşken aracı bir deneyeyim dedim 190' a çıkıyor sonra gaz gesiyor 180 e düşüyor. Bunu kaldırma imkanımız var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bu da benden olsun o zaman. :) HB ile sedan vites oranları farklı olsa gerek. Bendeki sedan ve manuel vites, henuz kesiciye girmemişti ama yol bitti :) Yaklaşık olarak 6500 rpm -> 220 km/h

Diğer araç dizel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

185 değil 177 :) gösterge fazla gösteriyor . yine de diğer markalara göre insaflı . iphone un gpsle deneyebilirsiniz :)

Hayır doğru gösteriyor eskişehir ankara yolunda kıyaslamalı radardan geçerken kontrol ettim, aynı gösteriyor. İphona güvenmeyin, bazen yolun dışında paralel gidiyormuş gibi gösteriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracı aldığımdan beri daha 180 üstünü görmedim, dolayısı ile o hızlara çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak :)

he illa hız diyorsanız, 600RR vardı bende 280 gördüm :D

600RR la nasıl yaptın o 280'i  benimki 260da kalıyordu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aracım 2010 Manuel Sedan Teleflex Lpg kiti takılı. Aracı park etmeden önce boş viteste gaza sonuna kadar basıyorum, 6500 devir civarında gaz kesiyor, sanırım benim aracımda hız değilde devir limitörü var. Kanaatim şu ki çok dik ve düz yokuş yolu denk getirebilirsem ve hava şartlarıda uygun olursa araba da yalnız ve Lpg kapalysa ibreyi sonuna dayayabilirim gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...