Jump to content

Hız Limitörü Değil Devir Limitörü...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

17

• S.Halilduru

8

• honuuu

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

Bu arada o kadranda 220kmye göre ayarlıydı :D 240 değil yani...  Yok yok, şart oldu bulmak hesap tablosunu, çirkeflik yapanlar var :D

220 mi?

Yalancının??? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla aracın 220 yapmasından çok 110-130 arası giderken rampaya bayıra gelince hızdan düşmemesi benim için çok daha önemli, zaten bu hızları yapacak yol yok, olsada araçta genelde ailece oluyoruz o nedenle sadece 1 kez otobanda test yapacağım tek başıma, onun dışında 140 km üzeri görmez benim aracım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Aferim sana. Şimdi o 220 nin ve merkez noktasından ibreyi hizaladığında 140 a mı denk geliyor yoksa biraz daha mı yukarıda kalıyor.

Yada başka bir anlatışla: ibre 140 mil üzerindeyken km olarak 220km mi gösteriyor? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

140 mil 225 km yapar..

Rakamların konumuna bak Yunus.

Hani belki ben yanlış görüyorumdur, bir de siz inceleyin. Rakamların yerlerinde kayma var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben onu 110-120 olarak değiştirdim. Hem çok yakmıyor hem de çok yavaş gidiyormuş hissi vermiyor. :)

110 - 120 arası gidersek şehirler arası düz ve sakin yolda 5,5 tüketim rakamını yakalayabilir miyiz Burak?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

110 - 120 arası gidersek şehirler arası düz ve sakin yolda 5,5 tüketim rakamını yakalayabilir miyiz Burak?

Bilemiyorum. Benim Mazda6 da gördüğüm ortalama değer 7.1

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Yarın herhangi bir kesinlği yok. Ama önümüzdeki haftadan itibaren misafir alma, misafirliğe gitme, gezme tozma, işime geri dönme gibi tüm opsiyonları kullanacağız inşallah :D

Adem Ustaya kontrole gidecem haftaya.Sabah gittiğimde Boşnak böreği alıp gidiyorum faydalanabilirsiniz sizde. Hemde geyik kızartırız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

CC var ise 5.5 bilemem ama ben şehir içi pinti mode ile 6.6 yakaladım Astra Easytronic ile :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

213 km de anlık yakıt tüketimine bakabildin mi?

20,4 dü galiba...

yani bu kullanımda sonra yarım depo kalan yakıtta menzil 205km kalmıştı !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20,4 dü galiba...

yani bu kullanımda sonra yarım depo kalan yakıtta menzil 205km kalmıştı !!

Maşşallah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mazda3'e, hız limitörü yerine devir limitörü koymuşlar heralde...  8:)

6700d/dk > 213km/s

stock arabayla dahasını yaptım diyen yoktur heralde. çünkü araç kesiyor...

aslında bu araba bugün iyi gitti. peşime takılan 1 benzinli jetta, 1 focus tdci ve dizel mi mazotlu mu olduğunu bilmediğim 1 fluence itina ile imha edildi. ama en çok jetta dayandı...  :o

fotoğrafın bulanıklığı için kusura bakmayın. fotoğrafı çekecek benden başka kimse yoktu.

çok iyiymiş, telif hakkı verirsen face'e koycam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok iyiymiş, telif hakkı verirsen face'e koycam :)

bi teşekkür edersin altında, o da yeter bana... koy gitsin...

en güzeli etiketle sen beni resimde olsun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum hersey guzelde, sen o fotografi o hizda giderken mi cektin? ne kadar tehlikeli yaptigin! Allah etmesin, 1 anlik dalginligina gelivermesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum hersey guzelde, sen o fotografi o hizda giderken mi cektin? ne kadar tehlikeli yaptigin! Allah etmesin, 1 anlik dalginligina gelivermesin...

valla haklısınız. ne yapalım eldeki imkanlar bu kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...