Jump to content

Hız Limitörü Değil Devir Limitörü...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

17

• S.Halilduru

8

• honuuu

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

177'de kesici mi olur yaa...  :D Düz yolda 190'ı çok rahat görüyor, biraz iniş bulursa devam ediyor, muhtemelen 230 civarı da kesiyordur. Uzun düzlük denk gelirse 200'ü de görür...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibocum indim arabadan, böle bi etrafımda döndüm. noluyo lan dedim :D 10 lunapark gücünden mps :D ama o da 250 de kesiyo hızı :(

Denizlideki Mazda bu test sürüşleri konusunda biraz pasif olmasa döner dönmez gidicem ama olmuyor işte. Yine bir test sürüş günü ayarlanana kadar beklicem :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araç 185'te kesmişti.. :D

senin araçta 177 de kesiyor :D gpsle ölç bakalım kaç çıkacak. bizim göstergeler  fazla gösteriyor. mesela radara düştüğümde 140 la gidiyordum ama 135 yazmışlardı. makbuzdan biliyorum yani :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçta ilk gelen serilerden. Servis hız limitörü var demişti ama geçen hafta tatilde denedim 200'e çıktım. Hangilerinde var hangilerinde yok karıştı bayağı :)

Dediğin gibi Fatih şanzumanı korumak için otomatiklere koymuşlardır belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garantinin bitmesine kaldı 2 sene,ondan sonra yerim mazdanın limitörünü.bende de düz yol 185 ve ondan sonra sövme fasılları :) limitör olmasa bence rahatlıkla 210-220 görür araç.185 te en ufak bir zorlanması yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...