Jump to content

Seat Leon & Mazda 3 HB

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir arkadaşım seat alma konusunda kararsiz bi yandan da kafayi mazda 3'e takmis durumda, sizce seat in mazda 3 den daha da bi avantajı var mi.?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkisi arasında ben seçimimi mazda 3 ten yana kullanmıştım bu arabamı alırken 2007 ler çıkmıştı 2006 sıfır ellerinde kalanı bayağı ucuz vereceklerdi gönlümde vardı ama bakıp araştırdıktan sonra Mazdaya karar verdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

leon cupra alcaksa hiç durmasın derim, ya da dizel 2.0 140hp lik TDI modeli ^-^_ancak 1.6 102hp lik olanını düsünüyorsa sakın öyle bir hataya düsmesin derim_hem 12sn ye yakın hızlanması var 0-100km olarak o hadi neyse bide haddinden fazla yakan ve bol arıza cıkaran eski bir motoru var :nea:_1.6 düsünüyorsa mazda3 ten şaşmasın bence_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ark in da korkusu aracin cok sorun cikarmasi, onceki arabasi alfa romeo du, boyle bi araba olmaz diyo, pistonlarin firlamasina kadar bir cok suru sorun yasadi neyseki kurtuldu o arabadan, mazda konusunda gereken oneriyi verdim,ama leon nun tasarimi vede teknolojisi bakimindan gerkecenden goze batiyor ama yol tutusu nasil bilemiyoruz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bu 2 arac arasında kalmıstım ama motorun 102hplik motor oldugunu ögrenince baska hiç bi kritere bakmadan vazcaydım, çünkü o motoru 2003 golf tede kullanmıstık ve basımızı agrıtmıstı_bence o riski göze alacak bi artısı yok mazda3 e göre aksine eksik kaldıgı birkac yönü daha var bana göre_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...