Jump to content

Ankarada boya-döşeme-motor koruma nerede yapılır ?

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamlar. ankarada aracımı güvenip bırakacağım ve baştansavma değil de gerçekten detaylı boya koruma, döşeme koruma, motor koruma ve cam filmi yaptırabileceğim bir yer tavsiyesine ihtiyacım var.

ilk aklıma gelen ziebart veya sonax... ama bu markaları deneyen var mı? fikirleriniz gerekiyor :) şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ikisi de iyi markalar , ziebart biraz daha pahalı, sonax daha ucuz olabilir. Bir de vergi döneminden dolayı kampanyalar var . Onları da göz ardı etme.

İyi bir uygulama merkezi bulmak istiyorsun anladığım kadarı ile. Ankara'lı arkadaşlar yardımcı olabilir. Bir de gittiğin servise sorabilirsin, belki onların çalıştığı biryerler vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cepa alışveriş merkezinin kapalı otoparkının içinde hizmet veren oto yıkama bu konuda oldukça meşhur, orayla bi görüşün diycem ama 3-5 gün önceden randevu alman gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cepa alışveriş merkezinin kapalı otoparkının içinde hizmet veren oto yıkama bu konuda oldukça meşhur, orayla bi görüşün diycem ama 3-5 gün önceden randevu alman gerekebilir.

tamamdır. bakarım oraya, listeme ekleyeyim teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşlerinde oldukça iyiler, hafta sonu araç yıkatmaya gittim, yıkama sırasında 60 kişi pasta cilada 7 kişi, kaput filminde de 3 kişi sıra bekliyormuş :D geri döndüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

selamlar. ankarada aracımı güvenip bırakacağım ve baştansavma değil de gerçekten detaylı boya koruma, döşeme koruma, motor koruma ve cam filmi yaptırabileceğim bir yer tavsiyesine ihtiyacım var.

ilk aklıma gelen ziebart veya sonax... ama bu markaları deneyen var mı? fikirleriniz gerekiyor :) şimdiden teşekkürler...

Ben ziebart diyorum ve tavsiye ediyorum. Hem işçiliği hem de garantiyle çalışması için tercih edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaptırdıktan sonra bi de sökmesi var sonra. kaportada iz falan bırakır mı aceba? firmalar bırakmaz şöyle kaliteli böyle kaliteli filan diyorlar ama iz bırakmaması imkansız gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Orada burada insanları sıraya dizip üç kuruşluk pasta ve 2 ay gidecek cilaya, belki de boyada harelenme yapacak yerlere; yada pahalı imajı kendinden büyük markalara sakın para kaptırmayın. Ben size D&B deatailing öneririm yada Tech tuning olabilir. Kaliteli malzeme kullanılır işin ehli adamlar yapar seöçeceğiniz ürüne göre yıkama şeklinize göre çok iyi parlaklık ve koruma sağlayıp süreyi 2 seneye kadar çıkarabilirsiniz. Bu arada bu vatandaşlarla herhangi bir bağım yoktur.

Aracın durumuna göre 2 yada 3 gün sürebilir işlem arabanıza bakmak lazım.

Ben Meguiars polishlerle çizikleri alınmış ve finishing yapılmış kaportaya nano koruma yaptırırdım. Arada da tazeleyici şampuanlarla ve uygun şekilde yıkamalarla süreyi çok uzatabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...