Jump to content

Mazda'nın Yeni SUV'u CX-5 (Minagi Konsept)

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 239
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Gökhan

37

• Fotifoti

30

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Gökhan abi distribütör ben olsam çok satardım ammaaa ...... :D

Karanti :D

Gökhan Abi'nin gözü reno motorlu kaşkayda :D

Yok, Kaşkaya gelene kadar vitara var forıstır var, hatta kuga bile var. ama hepsi 2.0 motor.

Ama 1.5-1.6 motor hacminde pek kompakt suv yok. Haa birde dastır var ama o da reno motorlu değil mi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karanti :DYok, Kaşkaya gelene kadar vitara var forıstır var, hatta kuga bile var. ama hepsi 2.0 motor.

Ama 1.5-1.6 motor hacminde pek kompakt suv yok. Haa birde dastır var ama o da reno motorlu değil mi? :D

Al birtane Honda HR-V Taktır Düpü Al sana canavar SUV 4x4. Ben bu aralar düşünüyorum Kafam yalama oldu resmen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...

2.Araç vergisi kasko bedeli üzerinden ödendiği için cx9 3.7 motor olmasına rağmen 2.0 vergisi ödüyor

...

Bunu bir açar mısın? Hatırlayalım bi. Ben buradan baktım mesela 2010 model bir CX-9Un kasko değeri 99bin lira. Nasıl hesaplanıyor MTV'si?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunu bir açar mısın? Hatırlayalım bi. Ben buradan baktım mesela 2010 model bir CX-9Un kasko değeri 99bin lira. Nasıl hesaplanıyor MTV'si?

Sizin verdiğiniz bu linkten anladığım kadarıyla mazda 5 benzinli 2,0 seçeneğiyle mi geliyor?  >:(  :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reasürans Şirketleri Birliği tarafından her yılın Ocak ayında ilan edilen kasko sigortası değerlerinin % 5’ini aşması halinde, aynı yaş grubunda bulunan taşıtlara ait vergi tutarları, bir alt kademedeki taşıtlara isabet eden vergi tutarı olarak uygulanacaktır.

40078_74bed10c1bf9026bc8b4dc6813f27fb4a2355bfb.doc

40079_c8611184057e7cc7e1d81a84b30cd625b82ee01a.doc

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence CX-5, Ford Kuga' nın Skyactivlisi olacak.Çünkü kardeş sayılırlar.

Fiyat olarakta Kuga'ya yakın olacak.Şu an Kugalar baz fiyat 81.5

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alkimake ( Gülfem ) hanım,  nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit ''delilik karışımı olmadan büyük bir dahiydi '' bu söz kimin için söylenmiş merak ettim. Latince olmasıda ilginç. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...