Jump to content

Mazda'nın Yeni SUV'u CX-5 (Minagi Konsept)

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 239
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Gökhan

37

• Fotifoti

30

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

cokooook güzel tasarlanmıs zaten mazdanın tasarımı dısarıdan bakınca ınsanı asık edyor ıcne bınınce ne olur bılınmez acaba fıyatı tr de ne kadar olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar da içinden görüntüler :) Tabii konsept olduğu için değişme ihtimali çok yüksek ;)

[smg id=6259]

[smg id=6260]

[smg id=6258]

[smg id=6257]

[smg id=6256]

[smg id=6255]

[smg id=6254]

[smg id=6253]

[smg id=6252]

[smg id=6251]

[smg id=6250]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gece rüyamda CX-5'le geziyordum ama çok yakıyordu meret :D Hibriti kibriti olacak mı acaba  8:)

Ama hakikaten çok güzel araç, çok beğendim. Bizim guzuları ilk gördüğümde ne hissettiysem aynısını hissettim. Kısmetse hedefimi belli artık. En kötü Gökhan abi ile ortak alırız  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabayı zaten haftaiçi hanım, haftasonu da ben kullandığım için bir problemim yok :D Hangi arabayı alırsam ikimizin arabası olacak direk :D ama SUV sınıfını tercih edeceğimizi sanmıyorum. Eskiden daha bir hevesli idi hanım ama bir süre binince özellikle arka tarafında otururken sallantının daha fazla hissedildiğini düşündüğü için hevesi biraz kırıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'da araç koltuğu olduğu için hanım önde oturur zaten. Forester da çocuk koltuğu olmadığından mecburen arkada oturdu ama SUV lar doğal olarak bizim araçlara göre fazla salınıyor malum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle ama duruşu da, havası da, gidişi de, kullanımı da, kullanışlılığı da daha bi güzel Abi yaa.. Babamda CRV var. 2002 model olmasına rağmen ayrı bir güzelliği var. Kullanım ve kullanışlılık açısından.. Hele ki CX-5 gibi tasarım harikası olursa ve bol bol akıllı tahta satarsam İnşallah ilk işim (tabii ki o zamanki duruma göre) CX-5 almak olabilir.. :D

sen ona 5.3 de yazarsın şimdi Yunus :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii ona diyecek birşey yok. SUV lar Jiplere göre kesinlikle daha güzel duruyor. Kullanan açısından da daha keyifli. Benim hoşuma gitti gerçekten ama arabayı almak için bakanlar kurulu kararı lazım malum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek kişilik kuruldan da zor çıkar Abi o karar.. :D

Tek kişi değil artık kurul, 2 kişi :D Selim de fikirlerini açıkça söylüyor :D Ha etkisi ne kadar o tartışılır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Hele ki CX-5 gibi tasarım harikası olursa ve bol bol akıllı tahta satarsam İnşallah ilk işim (tabii ki o zamanki duruma göre) CX-5 almak olabilir.. :D

Akıllı tahta satmak nerden çıktı.Yunus yoksa Kadir'denmi bulaştı sanada?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...