Jump to content

Led bagaj aydınlatması ??

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı olsun güle güle kullanın  :hi:

Onur, cumartesi bende uğraştım bayağı. Senin resimdeki gibi çift taraflı yaptım ama şşu resminde görünen havalandırma ızgarası gibi yerin içine monte ettim. Dışarıdan bakıldığında hiç bir şey görünmüyor. Müsait zamanda çekerim fotoları.

fotoraf1470.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan abi, benim de aklımda o işlem, bi ara içeri alacağım ama zaman bulamıyorum. Hatta mavi şerit ledleri de aldım ön ayak kısmına takmak için ama yine bahanem aynı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur, cumartesi bende uğraştım bayağı. Senin resimdeki gibi çift taraflı yaptım ama şşu resminde görünen havalandırma ızgarası gibi yerin içine monte ettim. Dışarıdan bakıldığında hiç bir şey görünmüyor. Müsait zamanda çekerim fotoları.

Haftasonu gördüm, süper durmuş. Hani Mazda orijinal olarak oraya koysa ancak bu kadar güzel durur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Haftasonu gördüm, süper durmuş. Hani Mazda orijinal olarak oraya koysa ancak bu kadar güzel durur :)

3. stop bağlantısına bakmak için biraz önce garaja gittim. fotoğraf makinesini de götürdüm ama şarjı bitmiş :)  cep telefonu ile anca bu kadar çekebildim. bakalım beğenecek misiniz ?

[smg id=7228] [smg id=7229] [smg id=7230]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 10 ay sonra ...

399386c7523069ae50762bb5629270d4.jpg

8dba0ea7b8ed7ceeaf2b4c8e5392bb93.jpg4f2a6ac77bda2097fb66f3e289c09252.jpg9c45554ccdf2a8da6489d3298c3b7ec4.jpg

Bugun bagaja led şerit yaptırdım birde ayak aydınlatması ama kapılar açılınca yananlardan değil sürekli yananlardan parklara bağladı usta çokça güzel oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sırf göz almasın diye tepeye demire monte ettirdi m hatta ledleri biraz keselim dedim ustaya gerek yok dedi denedim göz almıyor

Tavsiye ederim 1 .5 mt led şerit yeterli isterseniz öne mavi Led olabilir ama mavi göz alirmi bilmem beyaz simdilik güzel geldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım, göz almıyorsa sorun yok ama ben yaptırırsam veya yaparsam yine de kapı ışıklarına entegre şekilde yapmayı tercih ederim.

Güle güle kullanın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...