Jump to content

Mazda3 Touring ile Impressive arasındaki farklar neler ?

Guest volkı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest élégancé

hımm, onu bilmiyordum Gökhan Abi. Peki bu i stop kimin buluşu o zaman ?

i-stop mazdanın buluşudur.5 senedir üst üste en iyi teknoloji ödülünü almaya hak kazanmıştır diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

impressive de adaptif far ve zenon var mı...ayrıca, 286 km. (gidiş) 286 km.(dönüş) ne kadar benzin öderim....mazda 3 otomatik hız sabitleyici ile birlikte...otobüsle 2 kişi git-gel 120,00 tl.... değer mi otobüsle gitmeye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

impressive de adaptif far ve zenon var mı...ayrıca, 286 km. (gidiş) 286 km.(dönüş) ne kadar benzin öderim....mazda 3 otomatik hız sabitleyici ile birlikte...otobüsle 2 kişi git-gel 120,00 tl.... değer mi otobüsle gitmeye...

impressive adaptif far sistemi mevcut değil. Xenon da yok. bu kilometre ile hemen hemen (uzun yol diye tahmin ediyorum) bu rakamdan fazla olacaktır ama abartı bir fazlalıkta olmaz.Kendime göre örnek vereğim, şehirler arası 6,5 ortalamam bu da 147 lira civarı bir rakam yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar otomatik impressivede ön camlar ısıtmalı mı? yan aynalar da aynı şekilde ısıtmalımı? resmi internet sitesinde touring de elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar demiş ama bende 2010 toruing vardı böyle bir özelliği yoktu. sitedeki bilgiler ne kadar tutarlı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar otomatik impressivede ön camlar ısıtmalı mı? yan aynalar da aynı şekilde ısıtmalımı? resmi internet sitesinde touring de elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar demiş ama bende 2010 toruing vardı böyle bir özelliği yoktu. sitedeki bilgiler ne kadar tutarlı?

Arka cam ısıtıcı rezistansını çalıştırırsan yan aynalarında ısınmaya başlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomobillerin genelinde yan aynaların ısıtması ve arka cam ısıtıcısı tek düğmeye bağlıdır. Ben şu ana kadar iki ayrı düğmeyle çalışan görmedim duymadım. Şu ana kadar kullandığım tüm otomobiller öyleydi.

Ama şöyle bir şey duydum, Bmw hangi model ve serisinde bilmiyorum ama. Yan ayna ısıtma direk olarak kontağa bağlı, otomobil çalışır çalışmaz yaz kış ayna ısıtmaları çalışıyor.

Bu arada varmıdır öyle yan aynalar için ayrı bir düğme arka cam için ayrı bir düğme ile çalışan otomobil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik impressive ön camlar ısıtmalımı?

2012 model özellikleri broşüründe sadece manuel vitesli impressiveler için ön cam ısıtma olduğu belirtilmiş ama bendeki 2010 modelde bu özellik mevcut

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

ama asıl alet bu

2.0 motor, 4 çeker, direksiyondan kumanda vites

tabi yine Japonya'da :)

2010-mazda-axela-sport-20s_001.jpg

Paddle shift Mazda 3 ler 4 ceker mi yahu ? ben bu aletin aynisini soldan direksiyon gordum burada Mazda showroom da ! hemen arastirayim )) 4 ceker Mazda 3 ilk defa duydum cunku ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomobillerin genelinde yan aynaların ısıtması ve arka cam ısıtıcısı tek düğmeye bağlıdır. Ben şu ana kadar iki ayrı düğmeyle çalışan görmedim duymadım. Şu ana kadar kullandığım tüm otomobiller öyleydi.

Ama şöyle bir şey duydum, Bmw hangi model ve serisinde bilmiyorum ama. Yan ayna ısıtma direk olarak kontağa bağlı, otomobil çalışır çalışmaz yaz kış ayna ısıtmaları çalışıyor.

Bu arada varmıdır öyle yan aynalar için ayrı bir düğme arka cam için ayrı bir düğme ile çalışan otomobil.

İnfiniti (Fx37, FX50 , QX56) , jaguar (X-Type , S-type).. bu araclarda da on ve arka camlarin isitma butonlari ayri. Ayrica yan aynalarin isinmasi da ayna kontrol joystick inin ortada konumlanmasina bagli. sol ya da sagda durursa ayna isitmalari calismiyor kisacasi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...