Jump to content

Mazda 3 için tavsiyeler ( Yeni kullanıcı ) Mazda 3 Vs. Golf 1.4 122 bg

erdemgungor
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Suan yeni geldim ewe,Honda civic bakmaya gittim.Test surusunude yaptim.

Arkadasimn buyulendi acikcasi Civicten ,guzelde araba lafim yok ancak nedendir bilmiyorum aklim hala mazda 3 te kaldi.

Yanlis konu altinda yaziyoruim farkindayim yanliz civic mi mazda mi denildiginde mazda cwbini wermek yanlis mi olur? :)

P.s:honda civic premium oto. icin 44.500 fiyat aldim

Soruyu en iyi şekilde cevaplayabileceğimi zannediyorum : :D

3 yıl Honda cıvıc premium otomatik kullandık babam - ben karışık olarak ilanı koyduğum ilk gün satıldı ve 3 hafta önce 2011 mazda 3 ümüzü aldık kıyaslama yaparsam mazda donanım ve kalite olarak cıvıc ten çok daha iyi cıvıc in boya kalitesi berbattı yere çok yakındı sacı çok inceydi yol sesni 3 e göre fazla alıyordu yakıt tüketimleri hemen hemen aynı 3 ün ortalama 0.3 lt daha fazla iç hacim olarak cıvıc daha geniş kelebek camından o da dolayı fakat görüş açılarına alışamadık babamda bende ama performans olarak cıvıc daha iyiydi

Bu arada aralık ayında Cıvıc premium otomatiği 42500 e bıraktıklarını okumuştum.Umarım yardımcı olabilmişimdir  :);)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 83
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• clomen

13

• Xman

13

• erdemgungor

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest élégancé

Mazda 3 gerçekten sınıfına göre oldukça kaliteli bir araç.İnceledim,bindim,sürdüm benim aracımdan neredeyse hiç eksiği yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Civic'ten vazgeçip mazda3'e yönelme nedenlerim;

bağajının küçüklüğü

son 3 kasanın birbirinin devamı olması

yakıt tüketiminin fazlalığı

ve son olarak test sürüşü dönüşü eve giderken yolda 1 düzineden fazla Civic görmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Benim Civic'ten vazgeçip mazda3'e yönelme nedenlerim;

bağajının küçüklüğü

son 3 kasanın birbirinin devamı olması

yakıt tüketiminin fazlalığı

ve son olarak test sürüşü dönüşü eve giderken yolda 1 düzineden fazla Civic görmem.

kasanın cok hassas olması ,çökmede sayılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...