Jump to content

Lpg mi dizel mi?

Guest captain06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

erdargüner arkadaş bunlar benim görüşlerim.Bu görüşlerin aksini savunabilirsin.Ama 100 bin tane neden saysan lpg hakkındaki görüşlerimi değiştiremezsin.Mazdaya binmek keyif işidir.Ama lpg bu keyifi bozuyor.Başlığı açan arkadaş mazdaya tüp taktıracağına dizel bir araba binsin diyorum Bu bir tavsiye.Sen de ona bir tavsiye verebilirsin.

Belli ki dilin yanmış Lpg'den dolayı.Şansızmışın ve seni tasarruf için dizele yöneltiyor.Senin gibi bunlarda benim görüşlerim. Kararı alan kişi verecek. Bana dersen ki sen arabana taktırırmısın bende çok düşündüm eski 2001 model 323 arabam için taktırmadım, şimdi ki aracım içinde düşündüm düşündüm öyle taktırdım.15000km civarı kullanıyorum şahsi arabamı.  Herşey kişisel tercihle alakalı, sana haksızsın demiyorum asla :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

habo26 arkadaş yanlış anlaşılmasın burda kimse birilerinin fikirlerini değiştirmek için propoganda yapmaz ;) sen nasıl görüşlerimi sundum dediysen diğer arkadaşlarda görüşlerini sunuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizellerde motor ömrü tamamen kullanım koşulları ,bakımların zamanında ve orjinal parçalarla yapılması , kullanılan yakıtın kalitesi olması ile alakalı.50 binde de motor bitiren var alttaki linkteki gibi 700 bini deviren de.Tabi bu aynı zamanda kişisel tercih meselesi , ben lpg kesinlikle kullanmam ve ayda 1000 km yapacak olsamda dizel alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her zaman LPG birkere çevreye duyarlı iseniz LPG doğaya en az zarar veren yaıt türlerindendir.bugün amerikada dahi ( da ekinin sebebi benzinin fiyatı bize oranla dörtte bir ucuz olmasına rağmen ) polis araçlarının çoğu LPG'lidir.eğer LPG kiti usta eller tarafından kaliteli malzemelerle montajı yapılırsa uzun yıllarca sorun yaratmaz şahsen ben bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest captain06

Arkadaşlar 1 tanesi dizel araçların 7000 km de bakıma girdiğini yazmıştı, dizel bi aracın periyodik ve büyük bakımları ne kadar tutuyor birde bu açıdan bakalım duruma. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonuçta tercih sebebidir.ben de,lpg yerine dizel tercih ederim.motor teknolojisi her geçen gün gelişiyor.şimdi,benzinli ve dizel motorlarda i-stop teknolojisi kullanılmaya başlandı.bu teknoloji ile,yakıtta büyük tasarruf sağlanıyor.

lpg yi tercih etmememin sebebi,orjinal bir ürün olmamasından dolayı,benzinli motorun ve diger parçaların ömrünü kısaltmasından dolayıdır.yakıt olarak lpg'nin %30-40 tasarruf sağlıyor.lpg nin başkada bir artısı yok.ama eksileri çok..

dediğim gibi,tercih sebebidir ve benim naçizane düşüncelerimdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün dizel Mazda3'e bindim, bana çok sesli geldi.

Senninki yine iyi, ben sabah işe gelirken arkadan minibüs falan geliyor diye kaldırıma çıktım, meğersem son model dizel passat mış gelen :D düşünün yani en kralından çıkan ses dışarıdan minübüs gibi geliyor insana :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün dizel Mazda3'e bindim, bana çok sesli geldi.

bence aldıktan hemen sonra ses yalıtımı yaptırmak gerekir.malum fabrika çıkışı 4+4'lük olmuyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence  fiyatlar bu şekilde olduğu sürece ikisindende uzak durmak gerek.Dizel araç hem pahalı hemde otomatik seçeneği yok.Başka markalarda var ama oda tam olmamış.

LPG desen sorun çıkartıyor.Burada bir sürü Lpg taktırıp sorun yaşayan arkadaş var.

Dizelde beni tek cezbeden yüksek Tork oluşu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

hyundai verek sana :D

Bacanağın mazda3le gezdim 2 gün... sorunsuz olunca lpg miss gibi oluyor. araç benzinde mi gazda mı belli değildi...

Şimdi hyundiye geri döndüm.. gır gır da gır gır :D

Hanım mersoyu yine aldı elimizden :D

Şöyle bir foto alsak aksent'den Kadir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hyundai verek sana :D

Bacanağın mazda3le gezdim 2 gün... sorunsuz olunca lpg miss gibi oluyor. araç benzinde mi gazda mı belli değildi...

Şimdi hyundiye geri döndüm.. gır gır da gır gır :D

Hanım mersoyu yine aldı elimizden :D

Hyundai sende mi kaldı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizelmi iyi rrenomu :)

Reno şimdilik vukuatı yok. Sadece silecek lastikleri taş gibi oldu. O kadar.

Yakıt ve performans çok iyi. Memnunum. Kısmetse 4 seneyi geçirtmeden kullanacağım için, yukarıdaki 100binde noolur abi muhabbetlerini bilemeyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...