Jump to content

323 HB üst portbagaj


pars30
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm lar ben 1 sey merak edıyorum  90-95 arası  323 hb lere üst bagaj takılabılıyormu? takan varsa lutfen bılgı verebılırmı? şuanda arabam kaporta boyada gerekırse oralara aparat taktırma ıstıyorum. kalabalık aile oldugumuz için  tatillerde lazım olacak gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle bu mesele için teknik kısımda konu açmanız gerekirdi bu konuda biraz daha özen gösterirseniz sevinirim

Üst kızak takılarak ek valiz gibi vs şeyler konulabiliyor burda ve Türkiyede gözüme çarpan olmuştu, bunun için otomobil aksesuarı satan yerleri yada parça satışı yapan internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...
Guest mustafa_g

Bu konu benim için de zorunlu olarak gündeme alınmış durumda. Ben şöyle bir firma buldum ve fiyatlar için mail attım az önce.

http://otsoto.com.tr/album/thumbnails.php?album=32

Bunun dışında bildiğiniz gördüğünüz, tanıdığınız varsa bilgi verirseniz sevinirim. Bu sene tatili çadır kamp usulü yapmayı düşünüyorum. Bütün zerzavatları benim arabanın bagajına sığdırabilmem imkansız. Ya böyle bir çözüm bulacağım yada Kadir'in kamyoneti ödünç alacağım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

http://www.vistaplastik.com/k-9/Arac-Ustu-Port-Bagaj.html?gclid=CM-J8dqA9qgCFca-zAoddQwZSQ

Bunun fiyatı da 350TL fakat montaj ayakları v.s. yok sanırım fiyatın içinde. Şimdi bunları da arayıp bu mesaja eklerim bilgiyi.

not: görüştüm. bağlantı aparatları, ayakları v.s. hiçbiri yok. Only bagaj fiyatı ve tek çekim-nakit haricinde ödeme seçenekleri yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

OTS den gelen maili aynen aktarıyorum. Galiba bunlardan alacağım sistemi ama kapalı bagaj değil de taşıma sepetini tercih edeceğim. Zira, tavanda taşıyacağım şeyler çadır ve ekipmanları olacak. :)

------------------------------------------------------

OTS markalı kendi üretimiz olan, Mazda 323 1990 model aracınıza uygun bazı ekipmanların fiyatları şöyledir.

OTS Tavan taşıma sistem..........170 TL

OTS PB0115 Kapalı bagaj..........330 TL..(300 litre- 75 kg taşıma kapasiteli)

OTS PB0130 Kapalı Bagaj..........430 TL..(380 litre- 75 kg taşma kapasiteli)

Kapalı bagajlara alternetif olabilecek açık bagaj fiyatları ise şöyledir.

OTS KF0100 yük sepeti.............120 TL(bagaj filesi hediyeli)

OTS KF0120 yük sepeti.............130 TL(bagaj filesi hediyeli)

Fiyatlarımıza KDV dahildir. Ödeme şekli nakit veya kredi kartı tek çekim şeklindedir.

Ayrıca WORLD, BONUS ve CARDFİNANS ile vade farkı ilavesi ile 12 taksite kadar taksitelendirme yapılabilir.İstanbul'daki işyerimizi ziyaret etmeniz durumunda, ilk montaj işi firmamıza aittir. İstanbul dışı kargo ücretleri alıcıya aittir.

Web sitelerimizde örnek araçlar ve uygulamalar bölümlerini inceleyerek sizden önce doğru ürünlere ulaşmış müşterilerimizin araçları üzerindeki ekipmanları göerbilirsiniz.

İyi günler diler, cevabınızı bekleriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Abi ayaklar 70-80 demişti bir tanesi. Ben mersoyu 7 kişilik yapıp, üste bagaj takıp 2 aile çıkmayı düşünüyordum zira. Hala düşünüyorum ama düşünmekten öte gidemiyorum :D

Ördeğin (bilmeyenler için: 1997 Familia) tavanda ayaklar için bağlantı yerleri vardı. Bunda ise öyle bir seçenek yok. Kapı aralığından kıstırma yapılarak takılıyor. Plan program mevzusunda ben de senden farklı değilim şuan. Fakat geçenlerde Gülnur ile konuşurken "böyle yapalım" dediğimde "güzel olur" diyince gündemime aldım iyice bu işi. Kızlar için de farklı bir tatil olur. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...