Jump to content

2012 model Mazda3 nasıl olacak ??

erdemgungor
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tamponlarda ve motorun üst kapağında bi yenilenme var.özellikle ön tampondaki gülenyüz şekli biraz daha kalınlaştırılmış.aracın henüz teknik verileri paylaşılmamış ama bi yerde okumuştum sanırım ciddi oranda yakıt tasarrufu sağlanmış.ben şahsen 109 -115 ps arası olmuştur diye tahmin ediyorum.hee birde jantlar çok basit olmuş gibi.90.yıl daha güzel olurdu gerçi türkiye'ye gelecek olan kasa bu videodan baya bi farklıdır hayırlısı bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

TR.ye gelmez ki bu modeller .

90. yılımdan memnunum .

Beygir gücü biraz daha fazla olsaydı . başka arabaya gerek yok zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Türkiye'ye eninde sonunda gelecek ama BOSE lu geleceğini sanmam. BOSE,yüksek hacimli motor seçenekleri ve MPS de kullanılan bir donanım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Türkiye'ye eninde sonunda gelecek ama BOSE lu geleceğini sanmam. BOSE,yüksek hacimli motor seçenekleri ve MPS de kullanılan bir donanım

Zaten esirgiyorlar, ucundanda skyactive i koklattırırlar size bu kadar yeter diye, tam bilmiyorum ama isteğe bağlı olarak donanım arasına BOSE konulabiliyor mu ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 Lt de olma ihtimali çok zor. Dediğim gibi genelde yüksek motorlu modellerde kullanılıyor.

Bu fiyatları zaten pahalı buluyor insanlar bir de BOSE eklenirse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kullanıcılar cruise bose gibi özelliklerden ziyade motoru eleştiriyorlar ben dahi.benim beklentim 1.6 110-120 ps arası ve daha yüksek tork.müzik sistemi opsiyon olur zaten mantıklısıda odur.hee birde şu var özel araç getirtme olayo adam derki ben avrupadaki 2.0 versiyon istiyorum o güzel olur işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor bu aralar bana da yetersiz gelmeye başladı düz yolda 200 üzerini görmek için göbeğim çatladı...

ben daha 160 yukarısına çıkmadım. şu bakımdan sonra, yağı suyu değişsinm bir deneyelim bakalım.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

160a kadar cok rahat zaten 160dan sonra ıkınmaya sıkınmaya başlıyo guzu. okan bey o resmi nasıl çekmiş hala merak ediyorum doğrusu...

bi de, bakımdan sonra guzu bana sanki daha bi akıcı daha bi güzel gidiyor gibi geldi ama psikolojik olabilir tabi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

başka araçlarla pek deneme fırsatım olmadı ama akselerasyon iyice yavaşlıyo ilerleyen süratlerde, o kadar hızlanmak için baya uzun bi düzlük lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında motor yetersiz diyoruz ama chip yardımıyla 110 yada 112 ps.lere ve yüksek torklara ulaşılabilir.aynı zamanda tork yükseldiği için yakıtta düşebilir.ben böyle şeylere inanmazdım ama arkadaşın aracına yaptırınca ikna oldum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

slm.Arkadaşlar geçen gün eskişehir esoto'ya gittim.Mazda 3 için kasa değişimi olursa ne zaman olur dediğimde 2013 yıl ortalarında dedi.Yeni motoru da ( unuttum ismini) bu araçlarda kullanacaklarmış.tabi mazda 6 da değişecekmiş 2013 mazda 6 nın resmini gösterdi.Mazda 3 için tasarım yok fakat mazda 6 ya benzetirler ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...