Jump to content

Astina GT Rolanti Sorunu

sem55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

gösterge panelinde yanan airbag ısıklarını söndürmenin bi yolu yokmudur?Arac sogukken otomatik jikle acmıyor gibi calıstırıyorum arac istop ediyor 30 sn kadar gaz basmam gerekiyor.Isınınca bu sorun ortadan kalkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bendede aynen bu sorun vardı en son bıraktığımda arabayı..

kimse çözememişti bende dahil :) başına gelip de çözen varsa fikirleri bekleriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burdaki sorunların hepsinin temelinde kötü işçilik var arkadaşlar...Japonlar öyle bir araba yapmış ki; bakımını yapan insan gibi davranırsa araba kat kat fazlasını veriyor, yok ıkınırsanız yine dayanıyor araba... ama sınırı geçtiğinizde de dermansız bir hastaya üfürükçü arar gibi usta aramaya başlıyorsunuz:)))... hepinizin sorunu ortak çözümü ise sizde... bu sitede özellikle benim açtığım konulara ve başıma gelenlere dikkat edin, not alın olası sorunları ve kendinize sizi de dinleyen kafasının dikine gitmeyen az kafası basan bir usta bulun,,, başın ağrıyorsa sebebi lpg diyenlerden uzak durun,,,ah keşke elimde şu alet olsaydı diyenden uzak durun.. ve mutlaka yapılacak işe garanti isteyin.. şu an yeni bir mazda 3 aldım, ancak 323 practicamı satmadım:))) o kadar çok uğraştım ve para harcadım ki piyasasının üst değerinede satsam verdiğimin yarısını karşılamaz... rolantide silkeleme; 5-6 nedeni  var , yok devir saati dibe vuruyor stop ediyor; 5-6 nedeni var  gibii,,,, sıralayın eleyin, size sizden başka yardımcı bulmak zor.. sıkılan daralan olursa  beklerim...hepinize kolay gelsin. İlker

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

bendede aynen bu sorun vardı en son bıraktığımda arabayı..

kimse çözememişti bende dahil :) başına gelip de çözen varsa fikirleri bekleriz

sezar323 arkadaşım aynı sorun bendede mevcut arızayı tesbit edebildinizmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...